"Ευθύνη μας το πρεστίζ της ομάδας"

Συγκρατημένος αλλά και σοβαρός εμφανίστηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης, εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα.
"Ευθύνη μας το πρεστίζ της ομάδας"

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καιρός να κάνει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη στην Ευρώπη:
"Έχω πει στα παιδιά ότι από τότε που έπαιζα και εγώ ποδόσφαιρο αλλά και παλαιότερα οι στόχοι του ΠΑΟΚ κατά σειρά είναι το πρωτάθλημα, η Ευρώπη και μετά το κύπελλο. Ακόμη και όταν εμείς φύγουμε ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει. Είναι τεράστια η ευθύνη μας λοιπόν να γιγαντώσουμε το πρεστίζ της ομάδας. Με αυτό υπόψη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος της σεζόν. 'Οτι δηλαδή κάνουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι που έρχεται.

Για το αν υπολογίζει τον Μακ:
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το απαντήσω. Περιμένουμε την προπόνηση αλλά και να μιλήσουμε με τον γιατρό..."

Για το αν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ρατς :
"Από σένα το ακούω παλικάρι μου, αλλά δεν μπορεί να πάει στην Αραβία αφού είναι στον ΠΑΟΚ.Από σένα το ακούω..."

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:
"Θα πω και πάλι ότι από εμάς εξαρτώνται όλα. Χωρίς να θέλω να βγάζω στην άκρη τον αντίπαλο και να τον υποτιμώ αφού τον υπολογίζουμε, από εμάς εξαρτάται. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Αλλά θέλω να πω ότι είμαστε στην αιχμή του δόρατος σε ότι αφορά το θέμα του χρόνου που είναι αδυσώπητος. Απαγορεύεται να κάνουμε λάθος..."

Για το αν είναι επιβράβευση για αυτόν και την ομάδα του το ότι αύριο αναμένεται sold out:
"Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πάλι. Εμείς είμαστε αυτοί που φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος θέλει να έρχεται και να φεύγει χαρούμενος για να είναι και όλη η εβδομάδα καλή για αυτό. Εγώ φοβάμαι τα χειροκροτήματα. Όταν χάνεις ένα ματς, για κανέναν δεν είναι ωραίες οι μέρες που ακολουθούν. Ήρθαν στην αρχή τέτοιες μέρες. Εγώ είπα και στους παίκτες μου ότι πρεπει να πανηγυρίζουμε τον Μάιο. Οποιος πανηγυρίζει ενδιάμεσα... πεθαίνει. Αυτό δεν κατάφερα να το περάσω απόλυτα ακόμη στα παιδιά..."

Για το ότι μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει sold out παρά την καλή πορεία:
"Υπάρχει μεγάλη πείνα στον κόσμο. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να γεμίσουμε την καρδιά τους με χαρά εφόσον δεν έχουν την δυνατότητα να έρχονται συνεχώς στο γήπεδο...."

Διαβάστε ακόμη...