"Χαρούμενος από την εικόνα της ομάδος"

  Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε σήμερα ο Δικέφαλος, τονίζοντας τον πρωταθλητισμό που επέδειξαν το τελευταίο 25λέπτο.
"Χαρούμενος από την εικόνα της ομάδος"

Πιο συγκεκριμένα:

"Όταν μένεις με 10 παίκτες και παίζεις με μία άναρχη ομάδα που έχει ψηλούς να πηδάνε, είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις κι εσύ, γιατί πρέπει να κερδίσεις".

Για τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι βασικό κομμάτι, αλλά όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Δεν παίζουμε με οφ σάιντ. Τους είπα να μην σταματάνε για να παίξουν με οφ σάιντ. Το κάναμε αυτό το λάθος, για να μπει στη λίστα μας και να το διορθώσουμε. Αυτό κάνει η Παναγία. Μας δείχνει τα λάθη μας, για να τα διορθώνουμε. Εγώ έτσι το βλέπω. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ακόμη ένα καλύτερο τελευταίο 25λεπτο που τα παιδιά έβγαλαν έναν πρωταθλητισμό και με έκαναν ιδιαίτερο χαρούμενο".

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον αποκλεισμό του από την αποστολή: "Γιατί δεν ήταν καλά. Είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση. Δεν το ξέρετε αυτό; Την αποστολή θα την βγάζω εγώ. Όποιος μπορεί θα παίζει, όποιος δεν μπορεί δεν θα παίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Και λάθη θα γίνουν. όλοι κάνουν λάθη. όποιος δεν κάνει λάθη, κάθεται σπίτι του. Εγώ δουλεύω και μπορεί να κάνω λάθη".

Για τις απουσίες που θα έχει στα επόμενα ματς η ομάδα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Είμαστε εδώ. Με αυτούς θα δουλέψουμε, αυτούς έχουμε. Να έχετε εμπιστοσύνη σε όλο αυτό που κάνουμε. Η Παναγιά τα κάνει όλα καλά".

Για τον τραυματισμό του Μακ: "Αύριο θα φανεί τι γίνεται. Αυτά φαίνονται μετά από 24 ώρες. Πιστεύω ότι θα θέλει μια-δυο μέρες για να επανέλθει. Εγώ όταν χτυπούσα, έτσι έβγαινα αλλαγή, την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και την δεύτερη ήμουν μια χαρά. Είναι θέμα οργανισμού, άλλοι δε βγαίνουν αλλαγή και συνεχίζουν το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...