Μάρτιν Γιολ: «Δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα»

"Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα", δήλωσε ο Γιολ. Διαβάστε στο κείμενο, την αποστολή του Αίαντα
Μάρτιν Γιολ: «Δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα»
Καθόλου υπερόπτης απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε τη νίκη στην έδρα μας, με ένα καλό σκορ, για να τελειώσουμε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στην έδρα του και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα εκεί. "Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Ελλάδας», τόνισε ο Γιολ για το παιχνίδι της Τετάρτης και συνέχισε αναφερόμενος στο πως περιμένει να παίξει ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ με τον προηγούμενο προπονητή του (σ.σ. τον Μπερέτα) προσπάθησε να παίξει 4-4-2. Τώρα, όμως, άλλαξε ο προπονητής κι αυτό θα παίξει το ρόλο του. Με το νέο προπονητή, περιμένω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει 4-2-3-1 ή 4-3-2-1, μια παραλλαγή του 4-3-3, όπως έπαιζε την περασμένη σεζόν», τόνισε, δείχνοντας αρκετά ενημερωμένος για τις προθέσεις του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο Μάρτιν Γιολ παραδέχθηκε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην 11άδα και τον Σουάρες αλλά και τον Στεκέλεμπουργκ, αλλά επισήμανε για τον Ουρουγουανό: «Αν γεννήσει η γυναίκα του Σουάρεζ, είναι πιθανό να φύγει για τη Βαρκελώνη και να μην είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Την έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν θα την πω. Θα τη δείτε αύριο στο γήπεδο».

Κακή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνέντευξη Τύπου δεν υπήρξε μετάφραση στα αγγλικά των δηλώσεων του Μάρτιν Γιολ με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετηθούν οι Έλληνες δημοσιογράφοι.

.........................................................................................................................

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου ο Γιολ ανακοίνωσε  την αποστολή της ομάδας του, που αποτελείται από 19 παίκτες .

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται  και ο Σουλεϊμάνι, ο οποίος είναι εδώ και μέρες εκτός προπονήσεων. Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του αυριανού αγώνα βρίσκονται οι: Στεκέλεμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Ανίτα, Ίνοχ, Σουλεϊμάνι, Έρικσεν, Ντε Γιονκ, Εμάνουελσον, Βερμέερ, Σουάρεζ, Μπλιντ, Λίντγκρεν, Ντε Ζέουβ, Σουκ, Ολεγκέρ, Ζέεγκελααρ και Σάρπονγκ.

 

Διαβάστε ακόμη...