«Ομάδα με παίκτες-εργαλεία»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώτης Εγκωμίτης.
«Ομάδα με παίκτες-εργαλεία»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Όποτε μπορώ τον παρακολουθώ. Έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Για τον Άγγελο Αναστασιάδη έχω να πω πως έχει φτιάξει ομάδα με παίκτες που δουλεύουν σαν εργαλεία. Γνωρίζουν την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το καλό είναι πως υπάρχει χρόνος για βελτίωση. Είναι νωρίς ακόμα για την βαθμολογία, υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά και να μην το πάρει δεν έγινε και κάτι, το παν είναι να υπάρχει στήριξη και καλό κλίμα στην ομάδα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Υπάρχουν 2-3 ξένοι που προσφέρουν αρκετά, ένας από αυτούς είναι ο Ρατς. Το σημαντικό είναι πως παίζουν νέοι παίκτες και αποδίδουν. Όταν έπαιζα εγώ βοηθούσαμε τα νέα παιδιά και είχαμε κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για το ματς με την Γκινγκάμπ: «Επειδή αναφερόμαστε σε παιχνίδι με γαλλική, θυμάμαι το παιχνίδι με την Ρεν που ήρθε στην Τούμπα και την είχαμε βάλει πέντε γκολ. Ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά με γαλλικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει στον δρόμο του μια από τις τελευταίες ομάδες της Γαλλίας, αυτό δεν έχει βέβαια τόσο σημασία, σημασία έχει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει δυνατά στους ομίλους του Europa League»

Διαβάστε ακόμη...