«Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τίτλο, τότε ποιος;»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πηγαίνει πάντα για το πρωτάθλημα, ενώ σε ότι αφορά τον αγώνα της Πέμπτης, είπε πως πηγαίνουν για τη νίκη.
«Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τίτλο, τότε ποιος;»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρωτάθλημά μας μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Κι αν παίζεις και καλά, έρχονται κι αυτά τα σκορ. Όταν είσαι ΠΑΟΚ, δεν σταματάς ποτέ... Δεν πηγαίνεις να κερδίσεις 1-0 ή 2-0. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας κι αυτό είναι σημαντικό»

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο, ποιος θα πάει σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα; Ήρθα κι από την αρχή είπαμε για πρωταθλητισμό. Δεν ήταν μυστικό, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ματς με την Γκινγκάμπ: «Το είδαμε αυτό και με την Καλαμαριά. Δεν κοιτάμε σε ποια θέση είναι η Γκινγκάμπ. Μάλιστα επειδή θέλει να αποδείξει πράγματα, είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον αδικοχαμένο οπαδό του Εθνικού: «Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό, όταν δεν υπάρχουν νόμοι και τιμωρίες. Ελπίζουμε να μην έχουμε θύματα και ποδοσφαιριστές»!

Διαβάστε ακόμη...