«Υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης. Θυμήθηκε την ιστορική πρόκριση του «Δικεφάλου» με αντίπαλο την Λυών και σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση με την Γκινγκαμπ.
«Υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Τερζανίδης:

Για τις αναμετρήσεις με την Λυών:
«Έχουν μείνει στην μνήμη μας εκείνα τα παιχνίδια. Η φουρνιά του 1970 ήταν πιο φορμαρισμένη σαν παίκτες αλλά και σαν ομάδα. Περάσαμε την Λυών αλλά και την Λέγκια που είχε 7 διεθνείς. Φέραμε 3-3 μέσα στη Λυών και μετά στη Τούμπα κερδίσαμε 4-0. Η κρατική τηλεόραση ήθελε να το δείξει αλλά ο Σεργιανίδης ο παράγοντας τους έβγαλε τα μηχανήματα. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Είχαμε καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Στην συνέχεια μας σταμάτησε η μεγάλη Μίλαν όπου φυσικά και η διαιτησία έβαλε το χέρι της».

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ:
«Θα ευχόμουν ο ΠΑΟΚ να είχε παρόμοια πορεία και σήμερα. Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα έχει αγωνιστική πειθαρχία κάτι που δεν υπήρχε πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ δίνει το 100% με τον Αναστασιάδη. Η πειθαρχία θα μας φέρει καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ο Αναστασιάδης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα ανάλογη αυτής του 1970:
«Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και ο ποδοσφαιριστής κάνει το συμβόλαιο για την πάρτη του. Έχουμε έναν μεγαλομέτοχο, βαδίζει σε σωστό δρόμο η ομάδα, χάθηκε η περσινή χρονιά όμως τα χρέη θα μπουν σε καλό δρόμο και μπορεί να γίνει ένας ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερος από την ομάδα του 1970».

Για το παιχνίδι με την Γκινγκαμπ:
«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα κερδίσεις πιο εύκολα με πειθαρχία και συγκέντρωση. Αν σταθούμε στο γήπεδο με πειθαρχία και είναι σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές θα έρθει η νίκη».

Διαβάστε ακόμη...