«Σπουδαία πρόκριση στο Χάιμπουρι»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης. Μίλησε για το έπος του ΠΑΟΚ στο Χάϊμπουρι επί της Άρσεναλ πριν από 17 χρόνια, αλλά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.
«Σπουδαία πρόκριση στο Χάιμπουρι»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν από 17 χρόνια με την Άρσεναλ τόνισε:
«Πολύ όμορφες στιγμές, πολύ σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση. Στο άκουσμα της κλήρωσης όλοι λέγαμε ότι είναι δύσκολα και ότι τελειώσαμε. Ωστόσο παίξαμε μπάλα και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνουμε τι μπορεί να συμβεί, πανηγυρίζουμε φωνάζουμε γελάμε. Το παιχνίδι ήταν στο 87' και με το σκορ 1-1 και η καρδιά μας χτυπούσε δυνατά Πήραμε την σπουδαία πρόκριση και ήμασταν τυχεροί και ως ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ».

Για το αν θυμάται τι τους είχε πει ο Άγγελος πριν βγουν στο γήπεδο υπογράμμισε:
«Ο Άγγελος ήταν αισιόδοξος και είναι από τη φύση του και όταν μας έκανε την ανάλυση του παιχνιδιού μας έλεγε πάμε να πάρουμε την πρόκριση. Εμείς κοιταζόμασταν παράξενα και προσπαθούσε να μας τονώσει την ψυχολογία. Χρειάζεται και η τύχη και μπήκαμε στο ημίχρονο κομματιασμένοι και προσπαθούσε και πάλι να μας τονώσει τη ψυχολογία. Ο Άγγελος έλεγε πως είμαστε καλά και ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος η ίδια κατάσταση, ο Ζήσης έκανε ένα πολύ καλό γκολ και πήραμε την πρόκριση. Στο τέλος τσιρίδες, μπουγελώματα και στο αεροπλάνο ο Σιδηρόπουλος σηκώνεται και λέει στον κόουτς καλά που το είδες νωρίς και με έβαλες να παίξω και πήραμε την πρόκριση».

Τέλος κατέληξε λέγοντας:
«Εκείνο το καλό που έχει η τωρινή ομάδα είναι ότι ο προπονητής προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καλό, φιλικό κλίμα και είναι ένας καλός προπονητής και θέλει να δημιουργεί πολύ καλά αποδυτήρια. Επειδή τον έχω ζήσει είναι προπονητής που αν λειτουργεί ήρεμα μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει από τον ποδοσφαιριστή από αυτό που έχουν. Βγαίνει στο γήπεδο πιο απελευθερωμένος και βγάζει το ταλέντο του».

Διαβάστε ακόμη...