«Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ ο Αλέξανδρος Τζιόλης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και τόνισε πως στόχος είναι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
«Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο»

«Νομίζω πως φάνηκε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα την Πέμπτη. Δεν είχαμε άλλο δρόμο πέραν της νίκης. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στο παιχνίδι, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το δείξαμε νομίζω. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και νομίζω δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Για το αν σκέφτηκαν πριν το ματς ότι με νίκη θα ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας: «Νομίζω ότι υπήρχε θέληση να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Δεν είχαμε άγχος. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι όπως πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, να έχουμε αποφασιστικότητα και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν είναι απόδειξη των όσων κάνουν στις προπονήσεις η πρώτη θέση: «Αναμφίβολα σου δίνει μια ευχαρίστηση. Δηλαδή ότι οι κόποι μας έχουν αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολύ νωρίς και θα πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας αυτό. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε πολύ σοβαρά».

Για το αν υπήρξε συναισθηματική φόρτιση λόγω της τελετής που προηγήθηκε πριν το ματς για τους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας: «Αυτό εννοείται. Ειδικά μια τέτοια ημέρα τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα και στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, βγήκαμε έξω για να κερδίσουμε και για αυτόν τον λόγο. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αυτό ευελπιστώ να κάνουμε και στη συνέχεια».

Για τα ματς με Γκινγκάμπ και Ολυμπιακό: «Την Πέμπτη πάμε στη Γαλλία για να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρώτος στόχος είναι να μην χάσουμε και από εκεί και πέρα θα πάμε για τη νίκη. Την Κυριακή επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σκέψεις. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και σιγά σιγά να χτίζουμε την ομάδα μας».

Για το αν είναι θέμα διαχείρισης η σωματική αλλά και ψυχολογική κόπωση με τους διαδοχικούς αγώνες: «Όταν κερδίζεις το ψυχολογικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το θέμα κούρασης πρέπει να το αφήνουμε στην άκρη».

Διαβάστε ακόμη...