Δερμιτζάκης: "Χαράζουμε μεγάλους στόχους"

Παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν από λίγο ο Παύλος Δερμιτζάκης
Δερμιτζάκης: "Χαράζουμε μεγάλους στόχους"
Στα γραφεία της Τούμπας βρέθηκε αργά το μεσημέρι σήμερα ο Παύλος Δερμιτζάκης, για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο καινούριος προπονητής της ομάδας μας συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ  Θόδωρο Ζαγοράκη συζήτησαν οι δυο τους για την κατάσταση της ομάδας, και κατόπιν πέρασε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, για την επίσημη παρουσίασή του και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μαζί με τον Δερμιτζάκη  στην αίθουσα τύπου παρευρέθηκαν ο Ζήσης Βρύζας, ο καινούριος βοηθός του Καβαλιώτη τεχνικού Μάκης Χάβος και ο Στέφανος Αϊβαλιώτης, προπονητής τερματοφυλάκων..

Τον Δερμιτζάκη παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Ζήσης Βρύζας λέγοντας: Συνεχίζουμε το έργο μας με σωστές αλλά και με λάθος αποφάσεις, ασφαλώς παίρνοντας και την ευθύνη για αυτές. Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο καινούριος τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με άλλη ιδιότητα και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την πραγματική τιμή που μου κάνει. Ήταν μια δύσκολη και κουραστική μέρα, το μόνο που θέλω να πω και να υποσχεθώ ότι ο στόχος παραμένει ψηλός για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ.

Σαν και αυτό που έπαιζε τα τελευταία χρόνια, ποδόσφαιρο ελκυστικό , που πρώτα θα το γουστάρουμε εμείς οι ίδιοι και κατ΄ επέκταση και ο κόσμος. Αν το καταφέρουμε, θα έρθουν και τα αποτέλεσματα. Οι στόχοι που θα χαράξουμε είναι μεγάλοι.

Θα σας λέω αλήθειες: "Εγώ θα λέω πάντα αλήθειες, θα σας κοιτάω στα μάτια κι αυτή πρέπει να είναι και η συνεργασία που πρέπει να έχουμε. Η ομάδα είναι μία αλυσίδα, πρέπει όλοι οι κρίκοι να είναι δυνατοί".

Επιμονή και υπομονή: "Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω του θεσμού και του αντιπάλου, είναι ένα κίνητρο για όλους. Δεν έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας, θα ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον Πανθρακικό, που με διευκόλυνε ώστε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε, αν υπάρξει επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρουμε".

Ψυχολογικό το πρόβλημα: "Θα ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία, υπάρχει μία αναταραχή. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε και τα τακτικά κομμάτια, ώστε να πάμε στην Ολλανδία και να δείξουμε μια εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάτι", είπε ο Δερμιτζάκης για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Για τους στόχους που έχει ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ: "Ο στόχος κάθε προπονητή, είναι να φτάσει ψηλά. Στο επίπεδο ομάδων, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι ότι καλύτερο. Θέλει πάρα πολλή δουλειά. Το να πας κάπου είναι εύκολο, να κρατηθείς είναι δύσκολα. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά μας και τους στόχους, που βάλαμε με τους συνεργάτες μου, όλα θα πάνε καλά. Το ότι δεν επιλέχτηκα το καλοκαίρι, σε καμιά περίπτωση δεν με πίκρανε. Με έκανε να πεισμώσω να γίνω καλύτερος στη δουλειά μου, για να πετύχω αυτό το στόχο, που για μένα είναι όνειρο ζωής. Η διοίκηση θέλει πάντα το καλό του ΠΑΟΚ, αν ήμουν στη θέση τους, μάλλον το ίδιο θα έκανα", είπε για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Θα βαδίσουμε πάνω στο μοντέλο Σάντος: "Η ομάδα χτίστηκε με βάση κάποια χαρακτηριστικά κι αυτά ήταν πετυχημένα. Θα ήμουν παράλογος αν προσπαθούσα να τα αλλάξω. Πάνω εκεί θα βαδίσουμε, όχι μόνο γιατί είναι πετυχημένα, αλλά γιατί σ΄ αυτή την κατεύθυνση λειτουργώ κι εγώ. Ο καθένας προσπαθεί να βάλει τις πινελιές του. Ο χρόνος θα το δείξει, πιστεύω ότι θα πετύχουμε, όλα θα πάνε καλά".

Μάκης Χάβος: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση αλλά και τον κ. Δερμιτζάκη προσωπικά  που με διάλεξε για συνεργάτη του στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ".

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης  ο Δερμιτζάκης θα πάει  στη Σουρωτή για μια πρώτη του προπόνηση-γνωριμία, συνοδευόμενος από τον ίδιο τον Ζαγοράκη, ο οποίος μάλιστα θα τον παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου".

Το μόνο που απομένει να ανακοινωθεί για να ολοκληρωθεί το προπονητικόι team  είναι το όνομα του γυμναστή, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

 

 

Διαβάστε ακόμη...