«Ήταν τρομακτική στιγμή ...»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος. Μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άρσεναλ 17 χρόνια πριν, αλλά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.
«Ήταν τρομακτική στιγμή ...»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για τη νίκη επί της Άρσεναλ τόνισε:
«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για μας και δικαιούμασταν τη νίκη. Παίξαμε στα ίσια την Άρσεναλ η οποία στην πορεία πήρε το νταμπλ και επικρατήσαμε δίκαια με το γκολ του Φραντζέσκου».

Για το «σόου» που είχαν κάνει στα αποδυτήρια με αφορμή το βίντεο της ιστορίας του ΠΑΟΚ είπε:
«Ναι είχε γίνει μια δραματοποίηση, είχαμε μαζευτεί το 2007 ή το 2008 αν δεν κάνω λάθος στα αποδυτήρια οι περισσότεροι από εκείνη την εποχή και ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όλοι ήμασταν με κοιλιές, με άσπρα μαλλιά».

Για το ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θυμόταν τα όσα τους είχε πει προσέθεσε:
«Όχι μόνο αυτό, αλλά το πώς μας μιλούσε θέλαμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και αυτό θα φανεί στο φετινό ΠΑΟΚ».

Για το ντοπάρισμα του Αναστασιάδη στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών υπογράμμισε:
«Ναι νομίζω πως είναι από τα βασικά κομμάτια της απόδοσης ενός ποδοσφαιριστή και μιας ομάδας η ψυχολογία. Σ' αυτό ο Άγγελος παίρνει άριστα και βγαίνεις έξω και σαφώς ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο, άσχετα αν ο αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα ή η Γιουβέντους και φαίνεται και θα τα δώσεις όλα».

Για τις δηλώσεις του Αναστασιάδη για γηγενή ομάδα απάντησε:
«Μακάρι να μπορέσει να το καταφέρει και θα μπορούσε να το είχε καταφέρει ήδη αν δεν έφευγε πολλές φορές από την ομάδα κακήν κακώς. Βάση αποτελεσμάτων θεωρώ πως ήταν ένας προπονητής που θα έπρεπε να μείνει περισσότερο στην ομάδα και αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μετά από δύο-τρεις αγωνιστικές να διώχνουν τους προπονητές είναι λάθος. Και την ώρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει δείξει τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του και πολλές φορές έχει δεχτεί προτάσεις από αντιπάλους του ΠΑΟΚ και δεν έχει πάει του άξιζε να βρίσκεται περισσότερα χρόνια στην ομάδα Και επαγγελματικά δηλαδή έβαλε πολλές φορές τον ΠΑΟΚ πάνω από τον προσωπικό του συμφέρον».

Για τη λέξη «πεθαμένα» που λέει ο Αναστασιάδης αν το λέει συχνά:
«Πολλοί επειδή τον βλέπουμε αγριεμένο, νομίζουν ότι βρίζει αλλά οι κουβέντες του είναι αυτές, άντε πεθαμένα πάμε να τους κερδίσουμε, θα σε σκίσω αν κάνεις κάτι και καθαρά του βγαίνουν εκείνη τη στιγμή. Είναι διασκεδαστικός σ' αυτές τις κουβέντες. Όλους τους λέει και προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα και δεν το συζητώ».

Για το αν θυμάται τι έγινε στο 1-0 της Τούμπας προσέθεσε:
«Νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές της Τούμπας και όλοι πανηγυρίζαμε για πόση ώρα το γκολ. Ήταν εκπληκτική στιγμή. Και γω είχα μπει στο 60' στη θέση του Βρύζα και μετά από 7-8 λεπτά πετύχαμε το γκολ. Ήταν μια τρομακτική και ανεπανάληπτη στιγμή και τρέξαμε προς την θύρα 3-4 μαζί με τον Φραντζέσκο».

Τέλος για το που βρίσκεται τώρα κατέληξε:
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Λάρισα και ήμουν για 1,5 μήνα γενικός διευθυντής στη Λάρισα. Δεν έτυχε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι καθαρά θέμα επιλογών άλλων ανθρώπων».

Διαβάστε ακόμη...