Μπερέτα: «Θέλουμε χρόνο »

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με τη Νυρεμβέργη ο Μάριο Μπερέτα στις δηλώσεις του, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι παίκτες χρειάζονται ένα διάστημα προσαρμογής.
Μπερέτα: «Θέλουμε χρόνο »

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα από την απόδοση της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό επί γερμανικού εδάφους με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο, τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για να τον μάθουν και να τους μάθει.

«Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Δεν δικαιούμασταν την ήττα κι ευτυχώς σκοράραμε έστω και στο τέλος. Είχαμε 4-5 πολύ σημαντικές ευκαιρίες όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε αλλά και για να προηγηθούμε. Πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα έκανε μόνο μια κλασική ευκαιρία και σκόραρε. Κατά τα άλλα δεν μας απείλησε» είπε ο Ιταλός αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά στα της προετοιμασίας επεσήμανε: «Πήγαμε καλά και τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν όλες αυτές τις μέρες. Ομως είμαι νέος στην ομάδα, νέος στην Ελλάδα και χρειάζεται χρόνος για να μάθουν αυτά που θέλω. Ωστόσο, όλοι δούλεψαν σκληρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προσπάθειες και τον ζήλο που επέδειξαν».

Διαβάστε ακόμη...