Μαλεζάς: "Αν συγκεντρωθούμε, θα είμαστε καλύτεροι"

Ο Στέλιος Μαλεζάς συνιστά ψυχραιμία και υπόσχεται πως όλοι θα δώσουν το 100%.
Μαλεζάς: "Αν συγκεντρωθούμε, θα είμαστε καλύτεροι"
Οι μέτριες ως κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα τέσσερα φιλικά της προετοιμασίας έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα προβληματισμό ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο ο Στέλιος Μαλεζάς, από το Μπαντ Μπρουκενάου συνιστά ψυχραιμία, κάνει λόγο για ατομικά λάθη και όχι έλλειψη ομοιογένειας, ενώ υπόσχεται πως όλοι θα δώσουν το 100%, για να περάσει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση .

Ο διεθνής στόπερ μίλησε:

Για την κακή εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: "Δεν έχουμε κάνει τις εμφανίσεις που θέλουν όλοι στην ομάδα να κάνουμε. Προσπαθούμε στις προπονήσεις πολύ, αλλά στα φιλικά δεν έχει βγει τίποτα, δυστυχώς. Στο φιλικό με την Νυρεμβέργη και μέχρι τον αγώνα με τον Άγιαξ θα τα πάμε καλύτερα. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτό μας στοίχισε. Τώρα πια όλοι έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε και θα πάμε καλύτερα. Γίνανε κυρίως ατομικά λάθη, αλλά και τα γκολ που έχουμε δεχθεί από στημένα δείχνει ότι υπάρχει θέμα αυτοσυγκέντρωσης και λιγότερο θέμα ομοιογένειάς. Αν συγκεντρωθούμε, θα είμαστε καλύτεροι".

Για τον τρόπο δουλειάς του Μπερέτα σε σχέση με Σάντος: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα. Λίγες διαφορές. Το θέμα της φυσικής κατάστασης φταίει που δεν μπορούμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Θα δούμε σε λίγο καιρό τι μπορούμε να βγάλουμε με τον νέο προπονητή. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι όχι αν αλλάζει ο προπονητής".

Για τους αγώνες με τον Άγιαξ: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν θα είμαστε δεν ξέρω. Είναι δύο ιστορικά παιχνίδια με μια μεγάλη ομάδα και είναι ευκαιρία για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Είναι δύο παιχνίδια τα οποία θα χρειαστεί να έχουμε κάποια πράγματα για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Οικονομικά οφέλη και για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες. Εμείς θέλουμε παραπάνω απ' όλους να περάσουμε. Βέβαια, και για τον κόσμο μας που του αξίζει να ζήσει μεγάλες στιγμές. Θα πρέπει να είμαστε εμείς καλά για να μην φοβόμαστε τον Άγιαξ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ότι παίζουμε εκτός. Σκοπός να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε".

Για το αν είναι δύσκολη η προετοιμασία: "Είναι, γιατί δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ λόγω της συμμετοχής μου στο Μουντιάλ με την Εθνική. Προσπαθώ όμως να μπω σε κανονικό ρυθμό μαζί με όλα τα παιδιά που μπήκαν αργά και νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει".

Για την εμπειρία του Μουντιάλ: "Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συνέβαινε. Έκανα καλή σεζόν, ο Ρεχάγκελ με είδε και με επέλεξε. Πέρασα πολύ καλά. Βρέθηκα κοντά σε έμπειρους παίκτες και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ".

Διαβάστε ακόμη...