"Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Στον "Libero 107.4" φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δανεισμό του στον Αιγινιακό, ενώ μίλησε και για την Μπρέσια.
"Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως ξεκίνησα καλά την πρετοιμασία και έκανα καλή προετοιμασία, όμως έπειτα ο προπονητής αποφάσισε ότι δε θέλει να με χρησιμοποιήσει φέτος και πήγα στην Ιταλία. Οι άνθρωποι εκεί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με εμένα, αλλά δεν μπόρεσα να μείνω εκεί για διάφορους λόγους και επέλεξα στη συνέχεια τον Αιγινιακό», ανέφερε αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για τον Αιγινιακό: «Με τους ανθρώπους εκεί έχω πολύ καλές σχέσεις. Ξεκίνησα χτες με την ομάδα εκεί και όλα μου φάνηκαν πολύ καλά. Στόχος μου ήταν να πάω εκεί για να παίζω παιχνίδια, ήθελα να αγωνίζομαι».

Για το πως προέκυψε η Ιταλία: «Από τη στιγμή που είχαν αποφασίσει ότι δε θέλουν να με κρατήσουν στην ομάδα φέτος προέκυψε η Μπρέσια. Με προσκάλεσαν για να προπονηθώ με την ομάδα και να παίξω ένα φιλικό παιχνίδι για να με δουν. Πήγα εκεί, τα πράγματα ήταν πολύ θετικά, αλλά προέκυψαν κάποια θέματα και δεν μπόρεσα να πάω, τα οποία δε θέλω τώρα να συζητήσω. Όλοι είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι και μου έδειχναν ότι θα μείνω εκεί. Ήταν πολύ πιθανό».

Για τις σκέψεις του: «Εγώ θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που βρίσκομαι από τα δεκατέσσερα μου. Θέλω πολύ να παίξω εκεί, νιώθω έτοιμος, αλλά από τη στιγμή που έκρινε ο προπονητής ότι δε θέλει να με έχει στη διάθεση του έπρεπε να πάω κάπου να παίξω. Ίσως με την επιστροφή μου να είναι αλλιώς τα πράγματα, μετά από τόσα χρόνια στη Β' Εθνική».

Για το πως βλέπει το δανεισμό του: «Το βλέπω πολύ θετικά. Από το να κάθεσαι σε μία ομάδα και να μην αγωνίζεσαι είναι καλύτερο να πας σε μία άλλη και να παίζεις. Νιώθω καλά, νιώθω έτοιμος και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την πρώτη εικόνα του για τον Αιγινιακό: «Γενικά εκεί πέρα οι άνθρωποι χθες που πήγα για πρώτη μέρα μου φάνηκαν πολύ καλοί και πολύ φιλόξενοι. Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο φέτος γιατί έχουν δυναμώσει πολύ οι ομάδες, υπάρχουν μεγάλα ονόματα και θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν πολλή όρεξη για δουλειά. Οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το τι θα καταφέρουν θα φανεί. Για όλες τις ομάδες χρειάζεται χρόνος, η ομάδα έδειξε καλά δείγματα στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Δε χρειάζεται πάντως ακόμη να ενθουσιαζόμαστε».

Για τη δήλωση του Ιάκωβου Αγγελίδη για τις ακαδημίες: «Εμένα σίγουρα με ευχαριστεί αυτό το γεγονός. Θα ήταν πολύ θετικό αυτό και δίνει κίνητρο σε όλα τα παιδιά. Σίγουρα θα ήταν πολύ καλό να στηριχτεί ο ΠΑΟΚ σε μικρά παιδιά όπως τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά να έχει και έμπειρους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους».

Για την εντύπωση του από την Μπρέσια: «Είναι μία ομάδα Β' Εθνικής. Οικονομικά δεν είναι στο καλύτερο σημείο που θα μπορούσε, όμως σε επίπεδο οργάνωσης μπορεί να είναι πιο ψηλά ακόμη και από κάποιες ομάδες που αγωνίζονται στη Super League. Με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί φυσικά να συγκριθεί».

Διαβάστε ακόμη...