"Όταν παίζεις εσύ καλά, οι άλλοι φαίνονται μικροί"...

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης απο την παρουσία του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά...
"Όταν παίζεις εσύ καλά, οι άλλοι φαίνονται μικροί"...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά και τόνισε τη σημασία της διακοπής που έρχεται για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

"Να χαιρετήσω όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ εδώ με τους οποίους είχαμε συνεργασία στο πρόσφατο παρελθόν. Εύχομαι το καλύτερο γι αυτή την ομάδα. Το αξίζουν τα παιδιά και η κοινωνία εδώ. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Μόνο καλά έχω να πω. Το είπα και το ξαναλέω. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω.

Σχετικά το παιχνίδι, κάναμε καλό ματς. Δεχθήκαμε κάποιες φάσεις στην αρχή. Διορθώσαμε γρήγορα τα λάθη και πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είναι αξιόλογος ο αντίπαλος προπονητής αλλά και τα αντίπαλα παιδιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Για το πόσο εύκολα κέρδισε η ομάδα ;

Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο.

Για τα προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς ;

Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Αλλάζοντας τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς τα καταφέραμε. Αν δεν τα καταφέρναμε θα είχαμε πάλι εντάσεις. Είπαμε με τα παιδιά ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουν ώστε να βγάλουμε το πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σχετικά με την προετοιμασία για τον αγώνα ;

Είδα τον Πλατανιά με τον Ατρόμητο. Είπαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην έχουμε θέματα. Και αυτό κάναμε. Όταν εσύ παίζεις καλά οι άλλοι φαίνονται μικροί. Και με όσους παίξαμε έτσι τους κάναμε να φαίνονται. Δεν καταλαβαίνω τις κριτικές ότι «α, ομάδα είναι αυτοί;» Δεν το καταλαβαίνω αυτό."

Διαβάστε ακόμη...