Μπερέτα: " Έχουμε πρόβλημα στα στημένα"

Φανερά απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας και την ήττα με 3-1 από τους Κίκερς ήταν ο Μπερέτα.
Μπερέτα: " Έχουμε πρόβλημα στα στημένα"
Φανερά απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας και την ήττα με 3-1 από τους Κίκερς Όφενμπαχ ήταν ο Μάριο Μπερέτα.

Ο Ιταλός προπονητής είπε αρχικά για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σήμερα δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν μας βγήκε τίποτα στο παιχνίδι. Είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στα στημένα. Σήμερα δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις.

Και αυτό που συνέβη σήμερα δεν είναι η πρώτη φορά. Γιατί το ίδιο είδαμε και με το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά απαιτείται και γενικότερη βελτίωση στην ομάδα».

Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ λόγω ατομικών λαθών ή είναι πρόβλημα όλης της ομάδας απάντησε: «  Όταν δεχόμαστε γκολ, φταίνε όλοι. Όπως όταν πετυχαίνουμε γκολ, όλοι έχουν συνεισφορά. Αν δεν προσέξεις, μπορείς να φας γκολ από στημένη φάση και από την χειρότερη ομάδα του κόσμου. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο. Πρέπει να πεισμώσουμε και να τα δώσουμε όλα στις καθημερινές προπονήσεις.

Ο Ιταλός κόουτς ρωτήθηκε, γιατί δεν υπήρξε βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην Έρφουρτ, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντάει: « Σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αγώνα δεν μεσολάβησε παρά μόνο μία προπόνηση.

Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα προβλήματά μας και σίγουρα έπρεπε σήμερα να δώσουμε πιο πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περίμενα πιο πολλά. Χρειαζόμαστε άμεση βελτίωση».
Πηγή : Sportouvorra

Διαβάστε ακόμη...