“Θέλω να δημιουργήσω κάτι καλό” (vid)

Εμφανώς ανανεωμένη και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της η Κ20 ξεκινά το Σάββατο την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.
“Θέλω να δημιουργήσω κάτι καλό” (vid)

Χωρίς τους Σαββίδη, Κουλούρη, Πόζογλου, Δεληγιαννίδη που είναι πια μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά και τους Πολύζο, Κιόσε, Παπαδόπουλο που θα παραχωρηθούν δανεικοί για να κερδίσουν εμπειρίες, ο Βλάνταν Ιβιτς καλείται να φτιάξει μια καινούρια ομάδα από σχεδόν από την αρχή.

«Ξεκινάει η δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα τώρα είναι τελείως διαφορετικά», είπε στο paokfc.gr ο προπονητής της Κ20 και συνέχισε: «Ερχεται στην ομάδα μια καινούρια γενιά που έχει φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Η διαδικασία να σχηματίσεις ξανά μια ομάδα είναι ενδιαφέρουσα και με… φτιάχνει για να δημιουργήσω κάτι καλό για το σύλλογο. Αυτό μου δίνει τη δύναμη».

Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ θα διαθέτει μία από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες, αφού επιλέγει να προωθεί συνεχώς δικά του παιδιά. «Ολοι οι παίκτες που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα ή έφυγαν δανεικοί είχαν δικαίωμα να παίζουν στην Κ20 για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Και ο Σαββίδης και ο Κουλούρης και οι Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Πολύζος, Κιόσε. Συνειδητά, όμως, επιλέγουμε τον τελευταίο χρόνο είτε να προωθούνται στην πρώτη ομάδα ή να πηγαίνουν κάπου για να πάρουν παραστάσεις.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.  Εχουν ανέβει 7-8 παιδιά από την Κ17 που αγωνιζόταν με ομάδες της Βόρειας Ελλάδας. Τώρα θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν υψηλούς στόχους. Είδαν ότι το καλοκαίρι ανέβηκαν αρκετοί παίκτες στην πρώτη ομάδα και πλέον περιμένουν τη δική τους ευκαιρία».

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του το Σάββατο 30.08 στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά λογιζόμενος ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. «Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν»,  δήλωσε στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου ο Βλάνταν Ιβιτς και συνέχισε: «Οι στόχοι είναι υψηλοί, προωθήσαμε 4-5 παίκτες στην πρώτη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είναι πιο δύσκολα και για τα παιδιά που θα πρέπει να προετοιμαστούν σωστά για ν΄ αναδειχτούν και μακάρι να προωθήσουμε κι άλλους παίκτες στο τέλος της σεζόν. Εχουμε εμπειρία από την περασμένη σεζόν και κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη και να βγάζει παίκτες για την πρώτη ομάδα μέσα από τις ακαδημίες του».

Διαβάστε ακόμη...