"Πρέπει να είμαστε σοβαροί" (vid)

Κοινή συνισταμένη είχαν οι δηλώσεις τόσο του Άγγελου Αναστασιάδη, όσο και του Γιάννη Σκόνδρα, στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Ζίμπρου, στη Μολδαβία.
"Πρέπει να είμαστε σοβαροί" (vid)

Αρχικά μίλησε ο αμυντικός του Δικέφαλου :

Τι σημαίνει η αυριανή αναμέτρηση;
"Για μας είναι πολύ σημαντικό ματς, το πρώτο επίσημο. Έχουμε κάνει δυο μήνες προετοιμασία, σίγουρα ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αλλά πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα και την ομάδα να αντεπεξέλθουμε και στα δύο παιχνίδια. Πρπρέπει να φανούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να μη τους υποτιμήσουμε."

Έχετε βγάλει συμπέρασμα για τη δυναθικότητα του αντιπάλου;
"Δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει περάσει τρεις γύρους για να φτάσει εδώ και νομίζω οτι δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα, αλλά όλα στο γήπεδο πρέπει να φαίνονται."

Συμφωνείς οτι δεν πρέπει να σκέφτεστε απο τώρα τη ρεβάνς;
"Να καθαρίσετε δηλαδή απο τώρα την πρόκριση;
Αυτά τα παιχνίδια σίγουρα είναι ξεχωριστά. Αν είναι εφικτό να κυνηγήσουμε την πρόκριση απο το πρώτο παιχνίδι."

Έχετε αγωνία, άγχος;
"Όλοι νομίζω πριν απο το πρώτο επίσημο της χρονιάς, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο."

Σημαίνει κάτι που πιθανώς να αγωνίζεστε σε θέση που δεν θεωρείται η φυσική σας;
"Οχι δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής και θα δώσω οτι μπορώ. Αυτό ισχύει για όλους."

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης :

Είναι σημαντικό που η ομάδα των αντιπάλων έχει παίξει ήδη αρκετά ματς;"
Απο μόνο του αυτό αρκεί για να είναι φαβορί η αντίπαλη ομάδα. Έχει δέκα παιχνίδια στα πόδια της. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι αυτούς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ;

"Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα,με ενδιαφέρει η προετοιμασία της ομάδας μου".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας;

"Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο"

Είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος ;

"Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς"

Για Βίτορ και Τζαβέλλα;

"Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός"

Για τον τίτλο του φαβορί;

"Απορώ ότι γίνεται αυτό και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος,αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω"...

Διαβάστε ακόμη...