Παπάζογλου: "Ίδια η φιλοσοφία της ομάδας"

Δηλώσεις   στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο Θανάσης  Παπάζογλου τονίζοντας μεταξύ των άλλων, την ενότητα που υπάρχει και φέτος ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Παπάζογλου: "Ίδια η φιλοσοφία της ομάδας"
Δηλώσεις   στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο Θανάσης  Παπάζογλου και μίλησε για την ενότητα που υπάρχει μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του  να αγωνιστεί στο Champions League.

Aκολουθούν οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει να είναι η νέα σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα: "Πέρσι έμπαινα στην προετοιμασία με μειονέκτημα, αφού δεν είχα τόσο καλή φυσική κατάσταση. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού την περασμένη σεζόν είχα περίπου είκοσι συμμετοχές. Γενικότερα, πάντως, η περσινή καλή χρονιά δίνει διαφορετικό «αέρα» στην ομάδα ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Μπορεί να άλλαξε ο προπονητής, αλλά η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια".

Για την δική του πρόοδο και τις δυσκολίες που συνάντησε: "Πολλοί ήταν αυτοί που με βοήθησαν, και μέσα από την ομάδα, και εκτός από αυτήν. Ασφαλώς και δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει στο πρώτο εμπόδιο. Δούλεψα πολύ και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να βελτιωθώ περαιτέρω σε ατομικό επίπεδο. Δεν σας κρύβω ότι περίμενα το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο μεσοδιάστημα δούλεψα όσο έπρεπε, αφού υπήρχε και η ανάγκη για ξεκούραση. Θέλω στη σεζόν να πετύχω όσο το δυνατό περισσότερα γκολ. Φυσικά και νιώθω 100% δικαιωμένος από την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ".

Για το τι κρατάει από την περσινή σεζόν: "Από την περσινή σεζόν κρατώ ένα πράγμα: ότι με σοβαρότητα μπορείς να κυνηγήσεις και να υλοποιήσεις κάθε στόχο. Από την άλλη, όταν βρισκόμασταν ένα ή δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, είχαμε δικαίωμα στο όνειρο του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, και βάσει των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, ήμασταν στο τέλος ευχαριστημένοι από την κατάληξη της περιόδου".

Για την άσχημη εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: "Αυτό που ειπώθηκε στις μεταξύ συζητήσεις ήταν το γεγονός ότι στον αγώνα με την ομάδα της Βουλγαρίας δεν δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Από την άλλη, υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά, αφού βρισκόμασταν στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Όπως και να έχει, πάντως, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Γιατί ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;"

Για το πως ζει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: "Μπορεί να μην είμαι και ο πλέον έμπειρος παίκτης, αλλά έχω ζήσει καταστάσεις και σε άλλες ομάδες και μπορώ να συγκρίνω. Αυτό που δεν είχα ζήσει στην καριέρα μου και το συνάντησα στον ΠΑΟΚ είναι το στοιχείο της ενότητας μεταξύ των παικτών, χωρίς να γίνεται η παραμικρή διάκριση μεταξύ Ελλήνων και ξένων".

Για τον αντίπαλο στην Ευρώπη και για το αν είναι θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια: "Ακόμη και η Μπράγκα, ο θεωρητικά πιο βατός από τους πιθανούς μας αντιπάλους, είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ των παικτών, αλλά ένα παιχνίδι δεν μπορεί να στιγματίσει το σύνολο της σεζόν".

Διαβάστε ακόμη...