Κρέσιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»

Ο Κρέσιτς σε δηλώσεις του υπογραμμίζει ότι στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις
Κρέσιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»
Ο Ντάριο Κρέσιτς σε δηλώσεις του υπογραμμίζει ότι στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνισε: «Επιδιώκουμε να φθάσουμε σε υψηλό επίπεδο ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια»

Για τον ίδιο και αν είναι ευχαριστημένος από την περσινή αγωνιστική περίοδο είπε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Βέβαια περίμενα να παίξω περισσότερα παιχνίδια αλλά όλα τα πράγματα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο και αυτό θέλω και εγώ κοιτώντας να είμαι 100% έτοιμος».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε: «Κρατάω την νίκη επί του Ολυμπιακού στα πλέι οφ αλλά και την προσμονή των φιλάθλων μας στο αεροδρόμιο».

Για την αυριανή κλήρωση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League δήλωσε: «Για μας είναι το ίδιο αρκεί εμείς να είμαστε όπως πρέπει ανεξαρτήτου του αντιπάλου που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Για την αμυντική λογική του Μάριο Μπερέτα είπε: «Ο τερματοφύλακας είναι μέρος της ομάδας. Εφόσον η άμυνα θα αγωνίζεται πιο ψηλά θα πρέπει να ανεβαίνει και αυτός ψηλότερα».

Για την συνύπαρξή του με τον Κώστα Χαλκιά τόνισε: «Είναι από τους εμπειρότερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και γίνομαι και εγώ καλύτερος δουλεύοντας μαζί του».

Για το ότι ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο όπου ήταν βασικός και βρέθηκε αναπληρωματικός του Κώστα Χαλκιά υποστήριξε: «Σαφώς για κανέναν δεν είναι εύκολο να κάθεται στον πάγκο αλλά θα πρέπει δουλεύοντας σκληρά να είμαι έτοιμος για να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για το περσινό αμυντικό παθητικό της ομάδας και κατάρριψης αυτού δήλωσε: «Είναι χαζό να το συζητάμε αλλά πρέπει να το κάνουμε. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγάμε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Για το με τι θα ήταν ευχαριστημένος στην νέα αγωνιστική περίοδο είπε: «Δεν μπορώ να το πω τώρα. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδια ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την αυριανή κλήρωση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League επισήμανε: «Δεν έχω κάποια προτίμηση για την αυριανή κλήρωση με όλες τους να είναι πολύ καλές ομάδες κάτι που σημαίνει ότι όποιος και αν θα είναι ο αντίπαλός μας τα δύο παιχνίδια θα είναι εξίσου δύσκολα».

Για την φετινή δουλειά με τον νέο τεχνικό τερματοφυλάκων της ομάδας δήλωσε: «Κάθε προπονητής έχει την δική του τακτική και τρόπο. Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε στην τακτική και υπάρχουν σαφώς διαφορές σε σχέση με πέρσι».

Διαβάστε ακόμη...