Ζουέλα: "Δεν ήρθα για τα λεφτά"

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου, έκανε σήμερα ο Φρανσίσκο Ζουέλα...
Ζουέλα: "Δεν ήρθα για τα λεφτά"
Δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου έκανε σήμερα ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος  μίλησε -στα ελληνικά-  για τις προσδοκίες του με τη φανέλα του "Δικεφάλου"!

Για τις δύο προετοιμασίες που κάνει : H προετοιμασία πάντα μία περίοδος πολύ δύσκολη, αλλά δεν μπορώ να κλαίω επειδή έκανα δύο προετοιμασίες! Το ήξερα αυτό, όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή τα πόδια θα είναι λίγο βαριά, αλλά θα τα καταφέρω. Πιστεύω ότι στο τέλος του μήνα θα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση».

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: «Είναι πάρα πολύ καλό, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλή, είναι όλοι καλά παιδιά. Το περίμενα. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την καλή ατμόσφαιρα, γιατί θα μας βγει και στο γήπεδο»

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ : Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά. Καλύτερα, όμως, να συμβαίνουν αυτά στην προετοιμασία, παρά στα επίσημα παιχνίδια. Απ΄ αυτό το παιχνίδι μάθαμε, είδαμε τα λάθη μας, το θέμα είναι να μην τα ξανακάνουμε»

Για το τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον ΠΑΟΚ : «Ότι είναι μία ομάδα με ομοιογένεια, δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά στους ποδοσφαιριστές, σε κάθε γραμμή υπάρχουν δύο τρεις καλοί παίκτες. Αν δεν παίξει ο ένας, δεν φαίνεται η απουσία, η ομάδα παραμένει η ίδια. Αυτό το πράγμα με ενθουσιάζει».

Για τη λειτουργία της άμυνας : Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, εγώ δεν πρόλαβα τον προηγούμενο προπονητή για να συγκρίνω, αλλά με τον καινούριο, προσπαθούμε όλοι να μπούμε γρήγορα στο σύστημα. Όλα είναι καινούρια για όλους μας, θα προσπαθήσουμε να τα μάθουμε γρήγορα!»

Για το αν θα προτιμούσε ως αντίπαλο τη Μπράγκα : Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο ποδόσφαιρο σήμερα, ακόμη και μια Γ' Εθνικής μπορεί να σε δυσκολέψει. Δεν ξέρω πόσο δούλεψε η Μπράγκα, εμείς δουλεύουμε μία εβδομάδα. Μέχρι το πρώτο ματς θα είμαστε καλά. Δουλεύουμε πολύ, μέσα στην κούραση, μέσα στη ζέστη, η δουλειά δεν μπορεί να βγει σε μία εβδομάδα, αλλά στο τέλος θα βγει»

Για τον βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες : Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα βρούμε τη φρεσκάδα μας. Στο μυαλό μας, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές, για να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής. Από εκεί ξεκινούν όλα. Τα πρώτα ματς είναι πολύ σημαντικά, θέλουμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν όχι, θα έχουμε μια ευκαιρία και στο Γιουρόπα Λιγκ»

Για τον εαυτό του : «Έχω μεγάλες φιλοδοξίες κι αυτός είναι ο πρώτος λόγος, που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Μόλις μου είπε ο μάνατζέρ μου για τον ΠΑΟΚ, είπα αμέσως «ναι». Επειδή θα παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήρθα για τα λεφτά, αν ήταν γι΄ αυτά, θα έμενα στη Ρωσία, ξέρετε πως είναι εκεί το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Διαβάστε ακόμη...