"Είμαστε πιο ταπεινοί φέτος ..."

Ο Αστέριος Γιακουμής σε δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη επί της Βααλβάικ, τόνισε πως σήμερα κάνανε αυτά που τους είπε ο προπονητής και αυτά που εφαρμόζουνε καθημερινά στην προπόνηση.
"Είμαστε πιο ταπεινοί φέτος ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχολιάζοντας τον αγώνα δήλωσε: "Αν και ήμασταν κουρασμένοι σήμερα, δείξαμε κάποια παραπάνω στοιχεία και επίσης δείξαμε ότι θα βελτιωνόμαστε. Τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά δεν μας λένε κάτι, απλά με τη σημερινή νίκη ίσως ανέβουμε και λίγο ψυχολογικά".

Για τη βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου σχολίασε: "Κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής και αυτά που εφαρμόζουμε καθημερινά στην προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ στην πίεση του αντιπάλου και αυτό είναι κάτι που προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στο ματς".

Για τα λάθη που γίνονται στο παιχνίδι, τόνισε: "Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη. Πάντα γίνονται λάθη σε μια ομάδα"

Για τις δύο διαφορετικές ενδεκάδες που χρησιμοποιήθηκαν στα πρώτα φιλικά, είπε: "Είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν μπορεί σήμερα ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια επιβάρυνση να βγάλει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο".

Όσο για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει πιο αργά τα επίσημα ματς, ανέφερε: "Είναι σημαντικό ότι παίζουμε πιο αργά φέτος τα επίσημα παιχνίδια. Έτσι έχει περισσότερο χρόνο ο προπονητής για να περάσει κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα".

Τέλος για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Είμαστε πιο ταπεινοί φέτος. Ξέρουμε καλά που πατάμε και ίσως αυτό να φέρει καλά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς".

Διαβάστε ακόμη...