"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ"

Στον ΠΑΟΚ αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, λόγω του μαχητικού του χαρακτήρα και του πάθους που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.
"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ"

Ο Σανθ Χακόμπο αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης (22/7) παρελθόν από τον "Δικέφαλο", αφού δόθηκε δανεικός στην Τενερίφη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ επιβαρύνθηκε ελάχιστα οικονομικά στον δανεισμό του Ισπανού, αφού έδωσε ένα πολύ μικρό ποσό, προκειμένου να καλυφθούν τα νομικά έξοδα της όλης διαδικασίας.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της ισπανικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο μίλησε στο Sport24.gr για αυτήν την εξέλιξη και για τις στιγμές που έζησε στον "Δικέφαλο":

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ζήση Βρύζα και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα", είπε αρχικά ο Ισπανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Φυσικά, ευχαριστώ και τους οπαδούς της ομάδας για την φανταστική συμπεριφορά τους απέναντί μου. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Είναι σαν εμένα. Παλεύουν για όλα και παθιάζονται για τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα και στους συμπαίκτες μου."

Τέλος, ο Χακόμπο αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες:

"Τους τελευταίους μήνες πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είμαι και πάλι χαρούμενος. Θα υποστηρίζω πάντα τον ΠΑΟΚ και θα γυρίσω καλύτερος."

Διαβάστε ακόμη...