Σαλπιγγίδης: "Ανυπομονούσα να έρθω"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για την άφιξή του στη Γερμανία και δεν έκρυψε  τη χαρά του που βρίσκεται και πάλι σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.
Σαλπιγγίδης: "Ανυπομονούσα να έρθω"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έφτασε χτες  το πρωί στη Γερμανία και στις πρώτες δηλώσεις του έδειξε χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής επιθετικός με το που πάτησε το πόδι του στο Μπρουκενάου όπου εδώ και λίγες προετοιμάζεται ο Δικέφαλος, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους ομογενείς φίλους της ομάδας.

Αφού υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους , ο Σάλπι μίλησε για την άφιξή του στη Γερμανία: "Δεν είχα καμία συγκεκριμένη σκέψη κατά τον ερχομό μου στην Γερμανία και το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Βέβαια έχω όμορφα συναισθήματα και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονούσα να έρθει η συγκεκριμένη στιγμή.

Ήθελα άμεσα να ξαναμπώ στην ομάδα και να αρχίσω προπονήσεις. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Το έχω πει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Διεκδικεί με αξιώσεις υψηλούς στόχους και εγώ ήρθα στην ομάδα να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια.

Η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει την αγάπη του προς το μέρος μου. Κάποιοι ενδεχομένως να αντιδράσουν, όμως σέβομαι την στάση τους. Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία".

Διαβάστε ακόμη...