"Σκληρή δουλειά και όχι λόγια"... (vid)

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στους ανθρώπους των ΜΜΕ σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας, τη δουλειά που γίνεται και τη χρονιά που έρχεται...
"Σκληρή δουλειά και όχι λόγια"... (vid)

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

Σχετικά με τις εντυπώσεις του απο τη προετοιμασία: «Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε μόλις επτά ημέρες μαζί, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε άλλες 17 ημέρες στην Ολλανδία. Ερχόμαστε οι παίκτες πιο κοντά μεταξύ μας αλλά και ο προπονητής όμως έρχεται κοντά μας.».

Θα τους βοηθήσει ο περισσότερος χρόνος προετοιμασίας: «Ο χρόνος βοηθάει. Έχουμε ένα νέο προπονητη, πολλοί παίκτες είναι κανούργιοι, είναι αρκετοί οι νέοι. Εδικά για αυτούς είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν έτσι. Δουλεύουμε όλοι για να δείξουμε ότι αξίζουμε μία θέση στο ρόστερ πρώτα και μετά στην ενδεκάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε».

Ποιοί θα είναι οι στόχοι; «Στόχοι για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δε φτάνουν μόνο τα λόγια, θέλει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις».

Τι έγινε την περσινή χρονιά; «Πέρυσι ήταν μία κακή χρονιά. Δεν τα καταφέραμε. Τώρα είναι μία νέα χρονιά και θέλει δουλειά και όχι λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Για αυτούς που έφυγαν; «Λείπουν παίκτες, αλλά ήρθαν και κάποιοι. Νομίζω ότι υπάρχει δυναμική στις ακαδημίες, τα νέα παιδιά δεν βρίσκονται τυχαία εδώ και θα δουλέψουν σκληρά για να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη; «Αν και είναι λίγες οι ημέρες, ξέρω ότι είναι ένας καταξιωμένος προπονητής στην Ελλάδα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε με χαμηλά το κεφάλι και να κάνουμε αυτό που μας λέει, αλλιώς δε γίνεται τίποτα».

Έχει προσωπικό στόχο; «Στόχος μου είναι να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα και αυτός θα είναι κάθε χρόνο που θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δείξω ότι αξίζω».

Για τα λάθη που γίνονται: «Στη διάρκεια του πρωταθλήματος όλοι κάνουν λάθοι. Πρέπει να τα κάνουμε να μην στοιχίζουν στην ομάδα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τα αποφύγουμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν στόχο την Εθνική. Ζηλεύαμε με την καλή έννοια τους παίκτες που ήταν εκεί, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έφτασαν ψηλά στο Μουντιάλ».

Διαβάστε ακόμη...