"Έρχομαι σε αυτούς που τους φοβούνται όλοι!"

Χαρούμενος για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ ο Αγκολέζος αμυντικός Φρανκ Ζουέλα
"Έρχομαι σε αυτούς που τους φοβούνται όλοι!"
Ο Ζουέλα δηλώνει ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ  μεταξύ των άλλων είπε:

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που έφυγα, ότι κάποια στιγμή θα ξαναγύριζα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Απλώς δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα που φέτος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και στο Τσάμπιονς Λιγκ» και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία. Έχει και την καλύτερη έδρα. Να ξέρετε ότι όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται την Τούμπα. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί και εγώ αντίπαλος ήμουν τόσα χρόνια. Έχει καταπληκτικό κόσμο ο ΠΑΟΚ που αγαπάει πολύ την ομάδα. Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω και εγώ γι' αυτό τον κόσμο».

Σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει στην Ρωσία. Από τις 14 Μαρτίου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα είπε: « Μακάρι να γίνει αυτό. Γιατί όχι. Είμαι επαγγελματίας και όλα αυτά τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Μακάρι να πάμε καλά φέτος και εγώ και η ομάδα και στην συνέχεια να τα συζητήσουμε όλα».

Δε θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στο Ζήση Βρύζα που είχε συμπαίκτη στην Ξάνθη: «Από την πρώτη στιγμή του είπα... «φίλε θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε». Τον ξέρετε και εσείς. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, καλός στην δουλειά του και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσα βήματα προόδου.

Διαβάστε ακόμη...