«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση πως επιστρέφει πολύ δυνατότερος στον Δικέφαλο μετά το δανεισμό του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, σε σημερινή συνέντευξή του στον Arena FM 89,4
«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Παράλληλα τόνισε πως αποτελεί όνειρό του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού διεθνή μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ:

«Ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει, είμαστε σε αναμονή. Ξέρω ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης παρακολούθησε κάποια παιχνίδι του Απόλλωνα και ας ελπίσουμε ότι παρακολούθησε τα καλά!

Είναι πολύ δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ, ένα τεράστιο κλαμπ. Θέλει πολύ δουλειά και περιμένω να μου ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία».

Για τις εμπειρίες του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Ήταν σημαντικό βήμα, ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά με τον Απόλλωνα και ευχαριστώ πολύ όλους που με βοήθησαν. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω πολύ δυνατότερος».

Για τον Άγγελο Αναστασίαδη: «Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον κ.Αναστασίαδη αλλά το σημαντικότερο που γνωρίζω είναι ότι παίζουν αυτοί που το αξίζουν, παίζουν οι καλύτεροι. Πρέπει να ματώσεις την φανέλα και αυτό μ'αρέσει πολύ. Έτσι πρέπει να γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Είναι σημαντικό να παίζουν παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες. Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιριστή να τον εμπιστευτεί , να τον έχει δουλέψει καλά και εννοείται να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα».

Για το ποια θέσει του αρέσει να παίζει: «Ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό. Γενικότερα σε λίγο πιο ελεύθερες θέσεις, να γυρνάω και πίσω αλλά να μπορώ και να δημιουργώ».

Διαβάστε ακόμη...