Βιεϊρίνια: «Είμαι έτοιμος»

Την αισιοδοξία του ενόψει της νέας σεζόν και των προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
Βιεϊρίνια: «Είμαι έτοιμος»
Την αισιοδοξία του ενόψει της νέας σεζόν και των προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις που έκανε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιoνς Λιγκ: «Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος μας είναι αρχικά εκεί. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την πρόκληση. Εγώ νιώθω έτοιμος».

Για τον Μάριο Μπερέτα: «Σχετικά με τον στόχο μας στο πρωτάθλημα αυτό που λέγαμε πέρυσι νομίζω πως θα ισχύει και φέτος. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα με το νέο προπονητή. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε με νέα φιλοσοφία, θα υπάρχει διαφοροποίηση στα σχέδια και στον τρόπο προπόνησησς, αλλά οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να καταλάβουμε αυτά που θα ζητάει».

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα και γι' αυτό άλλωστε αποκτήθηκε. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν έναν τέτοιο συμπαίκτη. Σίγουρα η ομάδα θα τον υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγελο».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η Μπράγκα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά επειδή την γνωρίζω νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολη όσο λέγεται. Μπορούμε, όμως, να την χαρακτηρίσουμε πιο βατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα είναι πιθανοί αντίπαλοι».

Διαβάστε ακόμη...