Πάμπλο Γκαρσία: "Το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Oυρουγουανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του,  εκφράζει το πόσο πολύ του έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Τούμπας
Πάμπλο Γκαρσία: "Το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ"
Ο Oυρουγουανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του, που δημοσιεύονται σήμερα  στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", εκφράζει το πόσο πολύ του έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ σχολιάζει παράλληλα και την καταπληκτική, μέχρι τώρα, πορεία της Εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.
Συγκεκριμένα, είπε ο Γκαρσία: "Μου έχει λείψει πολύ η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μπορεί να βρίσκομαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Μου έχουν λείψει πολύ οι φίλαθλοί μας, αλλά και γενικότερα όλα όσα ζω με τον ΠΑΟΚ."

Στο ερώτημα γιατί δεν αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του είπε: «θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στις προσπάθειες της ομάδας που με πληρώνει και δεν θέλω να χάνω δυνάμεις με τα συνεχή υπερατλαντικά ταξίδια».

Όσο για την προσπάθεια της Ουρουγουάης στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής: «Παρακολουθώ τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της χώρας μου και είμαι περήφανος για τα κατορθώματα των παικτών της».

Θυμίζουμε ότι  ο Ουρουγουανός άσος, την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη γιατί ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας .

Διαβάστε ακόμη...