«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί»

Ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για την χθεσινή συνάντηση των φορέων του συλλόγου με τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Μπορεί να πήραμε δεσμεύσεις ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε επιτυχή αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί Ακούσαμε αισιόδοξα μηνύματα».

Για την συνομιλία με τον Σαμαρά και τον Σίμο Κεδίκογλου: «Δεν μιλήσαμε για πολύ ώρα με τον κ. Σαμαρά, αυτό μας είπε είναι να μην ανησυχούμε το παρακολουθεί το θέμα. Με τον κ. Κεδίκογλου μιλήσαμε για αρκετή ώρα και μας είπε πως το θέμα της Θέρμης θα περάσει λίγες μέρες μετά το άνοιγμα της Βουλής και δεν θα αφορά μόνο την Θέρμη, αλλά γενικότερα όλους τους δήμους. Το θέμα της Θέρμης θα τελειώσει μόλις ανοίξει η Βουλή, για το θέμα των χρεών μπήκε χρονικό όριο μέχρι τέλη Ιουνίου. Η τρόικα άνοιξε το πράσινο φως. Ένα άλλο θέμα που θέσαμε είναι αυτό με την ΕΠΟ και την κατάφωρη αδικία που δέχεται η ομάδα μας και τον πόλεμο από την Ομοσπονδία. Το άκουσε με μεγάλη προσοχή και ελπίζω να υπάρχουν κινήσεις από πλευράς Κυβέρνησης. Η ΕΠΟ μας έκανε μεγάλη ζημιά, μόνο από τα εισιτήρια αν δεις, είχαμε ζημιά. Νομίζω πως είναι εύλογο να κάνουμε κάτι για να διαφυλάξουμε τα έσοδα μας».

Για το συλλαλητήριο του Σαββάτου: «Πανέτοιμοι! Θα βρίσκεται όλος ο ΠΑΟΚ εκεί, όλα τα τμήματα από τον Ερασιτέχνη, τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, η ΚΑΕ και φυσικά θα στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα, ανάλογο με αυτό επί διοίκησης Ζαγοράκη και θα τους πούμε κύριοι εμείς είμαστε εδώ»

Διαβάστε ακόμη...