Αθανασιάδης:«Επιστρέφω για να μείνω»

Αποφασισμένος να παραμείνει και να πετύχει στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Αθανασιάδης:«Επιστρέφω για να μείνω»
Αποφασισμένος να παραμείνει και να πετύχει στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με τοποθέτηση του ο Στέφανος Αθανασιάδης. Τι είπε για τον «Δικέφαλο του Βορρά», τον Πανσερραικό αλλά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο νεαρός επιθετικός είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΣΠΟΡ του Βορρά: "Η ομάδα του Πανσερραϊκού είχε μια επιτυχημένη σεζόν, αφού κατάφερε να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Προσωπικά, προσπάθησα να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο στην προσπάθεια του Πανσερραϊκού για να πετύχει το στόχο της.

Αλλά και εγώ αισθάνομαι ότι έχω πλέον περισσότερα εφόδια. Και αυτό γιατί αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ό,τι αυτό συνεπαγόταν για μένα. Βοήθησα τον Πανσερραϊκό, αλλά και η ομάδα βοήθησε εμένα, αφού αποκόμισε στη διάρκεια της σεζόν πολύτιμες εμπειρίες".

"Έρχομαι για να μείνω" τόνισε και πρόσθεσε: "Θέλω να αποδείξω στον προπονητή ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα και ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ. Είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα και την ομάδα μου. Προσωπικά έχω τεράστια θέληση να σταδιοδρομήσω στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι επιστρέφω στην ομάδα μου πιο δυνατός και πιο πλούσιος σε εμπειρίες, μετά την παρουσία μου για ένα χρόνο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β΄ Εθνικής.

Όπως ξέρετε, δεν έχει και πολύ καιρό που ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με τον Πανσερραϊκό, συνεπώς και ο χρόνος των διακοπών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος. Παρ' όλα αυτά, ήδη ανυπομονώ για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, που έχει προγραμματιστεί για τη μεθεπόμενη Τετάρτη. Μου έχει λείψει ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα και περιμένω να μπω και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων".

Για την νέα αγωνιστική περίοδο είπε: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η σεζόν θα αρχίσει με τους προκριματικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αν κάνουμε μια καλή αρχή, θα πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια. Αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις καλούμαστε να πετύχουμε κάτι παραπάνω, σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη δήλωσε: "Είναι βέβαιο ότι ο Δημήτρης θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Όπως όλοι ξέρουν, πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή και για έναν άριστο χαρακτήρα. Δουλεύοντας δίπλα σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, προσβλέπω μόνο σε κέρδη και σε περαιτέρω ατομική μου βελτίωση.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πριν από τέσσερα χρόνια. Πλέον, θα έχω τη χαρά να τον έχω ξανά συμπαίκτη. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να διαθέτει και πάλι στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή της εμβέλειας και της αξίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η παρουσία του, άλλωστε, στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής τα λέει όλα".

Διαβάστε ακόμη...