"Στον τελικό θα είμαστε γηπεδούχοι"

O Γιώργος Τζαβέλλας, μίλησε στους δημοσιογράφους στη media day της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου που πλησιάζει...
"Στον τελικό θα είμαστε γηπεδούχοι"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ακόμα και μέσα στις γιορτές το μυαλό μας ήταν στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουν το τρόπαιο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο της Λεωφόρου. Νομίζω πως ήταν μια κακή περίοδος εκείνη. Μιλούσαμε τελείως διαφορετικά τότε. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Είναι ένας τελικός. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να πετύχουμε το στόχο μας. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και το ίδιο θα ήταν όποιος κι αν βρισκόταν απέναντί μας. Υπάρχει σεβασμός εκατέρωθεν και δείξαμε πως αυτές οι ομάδες μπορούν να διοργανώσουν δύο μεγάλα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι δουλεμένο σύνολο, αλλά κι εμείς δουλεύουμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με τον προπονητή μας, υπάρχει πίστη στην ομάδα,  πιστεύουμε κι εμείς σε αυτό που κάνουμε και νομίζω ότι το καταλαβαίνετε και εσείς με αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Έχουμε καλύτερη ψυχολογία».

Σχετικά με τις απουσίες των Κλάους, Νάτχο, Κατσουράνη, ο Τζαβέλλας επεσήμανε πως  «όποιος παίκτης και αν λείπει είναι πρόβλημα, αλλά γι αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος κληθεί να αγωνιστεί μπορεί να βοηθήσει» και πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή και πρέπει να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Εχουμε πολλούς παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα και έχουν περάσει στα αποδυτήρια το κλίμα που πρέπει να επικρατεί, έτσι ώστε να μην πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Φέτος είχαμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα, αλλά τελικά ήμασταν πολύ μακριά από την κορυφή. Πλέον γυρνάμε στον άλλο στόχο που είναι το Κύπελλο. Δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε μόνο χρήματα και να βγαίνουμε δεύτεροι, θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Σχετικά με το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ στους εκτός έδρας αγώνες ο παίκτης του Δικεφάλους απάντησε χαμογελώντας «μα εμείς θα είμαστε οι γηπεδούχοι» και συμπλήρωσε : «Ελπίζω να αλλάξει αυτό το κακό σερί και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι». Τέλος σχετικά με τους «παραπονεμένους» που δεν θα προλάβουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, ο Τζαβέλλας είπε: «Με τα εισιτήρια όντως υπάρχει θέμα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη για να χαρούν και αυτοί που δεν θα έρθουν στην Αθήνα».

Διαβάστε ακόμη...