"Θα πανηγυρίσουμε όταν το σηκώσουμε"!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Γ.Χ. Γεωργιάδης, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς τόνισε πως δεν είναι ώρα για πανηγύρια, ενώ στάθηκε στους υπερβολικούς ισχυρισμούς των αντιπάλων για τρομοκρατία...
"Θα πανηγυρίσουμε όταν το σηκώσουμε"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Σίγουρα δεν έγινε καλό παιχνίδι. Προκρίθηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Κάναμε πιο καθαρές ευκαιρίες, ο ΟΣΦΠ έκανε μια στο τέλος.

Είναι δύσκολο σε δύο παιχνίδια να περάσεις τον Ολυμπιακό με τις καταστάσεις που ζούμε. Ευχαριστώ τους παίκτες που προσπάθησαν. Χαίρομαι πολύ για όλους που θα βρεθούμε σε ένα τελικό.

Δεν πανηγυρίζω, ο στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Τότε θα πανηγυρίσουμε. πρέπει να ηρεμίσουμε και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε".

-Συνέβησαν πολλά, θέλετε να τα σχολιάσετε;

"Από τη θέση μου δεν μπορώ να πω και πολλά. Σίγουρα κάθε βία την καταδικάζουμε. Έχω ζήσει πολλά και ως παίκτης και στο Καραϊσκάκη και σε όλα τα γήπεδα. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αναρωτηθούν για τους λόγους που οδηγούν στη βία, ειδικά κόντρα σε συγκεκριμένες ομάδες".

-Θα έχετε σημαντικές απουσίες στον τελικό. Σας απασχολεί;

"Λυπάμαι γι' αυτούς. Είναι σημαντικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτούς. Εκεί θα είναι η σκέψη μας".

-Σχετικά με τον προβληματισμό των υπευθύνων απέναντι σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Σήμερα είδαμε παίκτες μεταξύ τους να βιαιοπραγούν.

"Κι αυτοί είναι άνθρωποι. Ζουν σε αυτό το χώρο. Στην αρχή ήμασταν ήρεμοι, οι παίκτες μας εκνευρίστηκαν πολύ με την καθυστέρηση. Μόνο γι αυτό το λόγο (τα ψάρια) αργήσαμε ΜΙΑ ώρα; Στο Χαριλάου πριν είκοσι μέρες τρώγαμε πλαστικά, μπουκάλια και η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτε. Αυτά που έγιναν σήμερα δεν είναι τίποτα. Γι αυτό και εκνευρίστηκαν οι παίκτες γιατί κατάλαβαν την τακτική του Ολυμπιακού".

-Θεωρείτε δικαιολογημένη την τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Αυτή η καθυστέρηση σας επηρέασε;

"Αυτό ακριβώς είπα. Ξαφνικά ενώ ο διαιτητής ήταν έτοιμος να ξεκινήσει το ματς, ξαφνικά έδωσε την εντολή να αλλάξουν οι πάγκοι. Το εύλογο ερώτημα είναι αν μπορούμε να κάτσουμε εμείς στον πάγκο, γιατί δε μπορεί ο ΟΣΦΠ; Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από το ίδιο σημείο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς".

-Υπήρχαν αψιμαχίες διεθνών μεταξύ τους.

"Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουν σημαντικούς στόχους μπροστά τους το καλοκαίρι, ελπίζω να τα βρουν".

-Αναφερθήκατε στη διαφορά της αντιμετώπισης των συμβάντων ανάμεσα στο Χαριλάου κι εδώ. Δείχνει και τη διαφορά στο εκτόπισμα του ΟΣΦΠ με άλλους

"Θα σταθώ στο αγωνιστικό. Στο Καραϊσκάκη παίξαμε μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Σήμερα το παιχνίδι τελείωσε στο 67'. Μετά το 1-0 δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ. Λίγα λεπτά μετά δόθηκαν δέκα φάουλ για τον ΟΣΦΠ μπροστά στην περιοχή μας. Αυτό αρκεί.

Κατ εμέ ο Νάτχο δεν έκανε τίποτα, πήρε κόκκινη. Ο Κλάους δεν έκανε τίποτα, πήρε κίτρινη. Ο Κατσουράνης δίκαια αποβλήθηκε".

-Τι μπορείτε να κάνετε από αύριο για να ξεχαστούν όλα αυτά;

"Εμείς θα κοιτάξουμε τον τελικό σε δέκα μέρες. Θα ξεκινήσουμε αύριο, να δούμε και την ξεκούραση του Πάσχα. Με ρώτησαν πριν το παιχνίδι για την άδεια του Πάσχα και απάντησα πως δεν μπορούμε να σκεφτούμε ως εκεί".

-Πήγατε σε τελικό ως παίκτης, πάτε και ως προπονητής. Φιλοδοξία;

"Ρωτήστε όλο τον κόσμο ποια είναι η φιλοδοξία. Δεν είναι το θέμα ο Γ.Χ. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι στον τελικό. Συνήθως δεν χάνω τελικούς. Αν ήμουν παίκτης, θα ήξερα το αποτέλεσμα".

Διαβάστε ακόμη...