Κοντρέρας: Νιώθω τυχερός

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν ο παίκτης της εθνικής ομάδας της πατρίδας του  που παραχώρησε σήμερα (10/6) συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Νότια Αφρική
Κοντρέρας: Νιώθω τυχερός
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν ο παίκτης της εθνικής ομάδας της πατρίδας του  που παραχώρησε σήμερα (10/6) συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Νότια Αφρική

Στην αρχή των δηλώσεών του ο αμυντικός της ομάδας μας  εξέφρασε την έκπληξή του για την πολύ γρήγορη αποθεραπεία του συμπαίκτη του Σουάζο , που ενώ, αρχικά, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ανακοίνωσε ότι θα χρειαστούν περίπου 3 εβδομάδες για την πλήρη ανάρρωσή του, τα πάντα δείχνουν ότι ο Χιλιανός θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου την επόμενη εβδομάδα! «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι λίγο αιφνιαδιασμένοι με τη γρήγορη ανάρρωσή του,  τα νέα για τον Ουμπέρτο είναι εξαιρετικά!», τόνισε ο παίχτης του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο στις δηλώσεις του τόνισε  ότι η ομάδα του θα είναι η έκπληξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Στην αρχή της προετοιμασίας, νιώθαμε  πίεση, αλλά πλέον το ξεπεράσαμε. Τώρα που έφτασε η ώρα για τα επίσημα ματς πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Πάντα έλεγα ότι το αποτέλεσμα μετράει για την ομάδα, είτε παίζουμε καλά είτε όχι και νομίζω ότι αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία μας. Θέλουμε να πάμε να πάμε όσο τον δυνατόν πιο μακριά".

Οσον αφορά το τελευταίο τεστ, με τη νίκη εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, τόνισε για την εικόνα της ομάδας του: "Είπαν πολλά για την ανάπτυξή μας, αλλά για μένα, η Χιλή δεν υπέφερε και τόσο πολύ στην άμυνα".

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τη δική του παρουσία στη βασική ενδεκάδα  και είπε: "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και νιώθω τυχερός που είμαι μέλος σε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και ελπίζω να εκπροσωπήσω τη γενιά μου όσο μπορώ καλύτερα", κατέληξε ο Κοντρέρας που θυμίζουμε ότι είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας ο οποίος συμμετείχε στα 2 προηγούμενα μουντιάλ..

 

Διαβάστε ακόμη...