Vitolo: ¨Με τον Γκαρσία το καλύτερο δίδυμο στη χώρα"

Ο Βιτόλο στο live chat της ιστοσελίδας laopinion.es της Τενερίφης, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν .
Vitolo: ¨Με τον Γκαρσία το καλύτερο δίδυμο στη χώρα"
Ο Βιτόλο συμμετέχοντας στο live chat της ιστοσελίδας www. laopinion.es της Τενερίφης, απάντησε σε ερωτήσεις μελών - επισκεπτών της . Μεταξύ αυτών που υπέβαλλαν ερωτήματα στον άσο του ΠΑΟΚ ήταν και οπαδοί της ομάδας μας.

Δείτε όλες τις απαντήσεις που έδωσε ο παίκτης μας στην ισπανική ιστοσελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Ακολουθεί κομμάτι των απαντήσεων πουβέδωσε ο παίκτης , κυρίως αυτό που αφορά τον ΠΑΟΚ

Ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζεις;

"Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ρεδόνδο από την εποχή ακόμα που έπαιζε στην Τενερίφη".

Πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ; Φοβάσαι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου; Πως βλέπεις το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ;

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε. Δε φοβάμαι για τίποτα στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι όπως το παρόν».

Ποια είναι καλύτερη σεζόν της καριέρας σου;

«Αυτή τη στιγμή περνάω υπέροχα. Τα χρόνια μου στην Τενερίφη συγκρίνονται με αυτά που ζω σήμερα. Φέτος έκανα κάτι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ καλά τα πράγματα για εμένα αυτό το διάστημα».

Θα επιστρέψεις αργότερα στη Τενερίφη;

«Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα. Απολαμβάνω τη στιγμή και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Είσαι ένα είδωλο στην Ελλάδα και είναι αλήθεια ότι μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία είστε το καλύτερο δίδυμο στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ναι έχουμε ανακηρυχθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του Τύπου, το καλύτερο δίδυμο του κέντρου στη χώρα και αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Είσαι 9 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κάθε σεζόν είχες 33 με 34 συμμετοχές, με δέκα διαφορετικούς προπονητές, πέντε διαφορετικές ομάδας και έπαιζε πάντα καλά και αυτό με εκπλήσσει με σένα. Πώς το καταφέρνεις αυτό;

«Όλα είναι θέμα δουλειάς. Δουλεύω μόνο για το καλό της ομάδας και αυτό που είναι το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτό που βλέπει ο προπονητής. Είμαι περήφανος για ότι έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Γκαρσία και εσύ, είστε οι λόγοι της καλής πορείας του ΠΑΟΚ, αλλά είστε ίδιοι στο στυλ. Μπορεί μια ομάδα να παίξει με δύο αμυντικούς μέσους και η ομαδα να παίζει καλά;

«Είναι πιθανό όπως άλλωστε έδειξε και το αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχει επιτύχει ένα σημαντικό στόχο, με το να παίξει στην κορυφαία διασυλλόγικη διοργάνωση της Ευρώπης».

Σου λείπει το να παίζεις στην Ισπανία;

«Όχι τώρα. Είμαι ικανοποιημένος εκεί που αγωνίζομαι. Εκληρώνω τους προσωπικούς μου στόχους και νιώθω πολύ καλά».

Θα ανανεώσεις το συμβόλαιο σου με τον ΠΑΟΚ μόλις τελειώσει ή θα επιστρέψεις στην Τενερίφη;

«Εχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει».

Ξέρουμε ότι θα ήθελες να επιστρέψεις, αλλά με 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο, Champions League και καλή προοπτική για το μέλλον, ξέρουμε ότι είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει για να ξαναπάει ψηλά η Τενερίφη;

«Πρέπει να στοιχηματίσει και να πιστέψει ότι μπορεί να επιστρέψει και νομίζω ότι θα γίνουν τα πάντα για να επιτευχθεί αυτό».

Ποιος παίκτης πιστεύεις ότι είναι το highlight της εθνικής Ισπανίας και πιστεύεις ότι μοιάζει με σένα στο στυλ παιχνιδιού;

«Πιστεύω ότι τη διαφορά την κάνει ο Τσάβι, αλλά το δικό μου στυλ είναι πιο αμυντικό».

Θέλουμε να επιστρέψεις στην Τενερίφη. Το συμβόλαιο που έχεις με τον ΠΑΟΚ το κάνει απίθανο ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Είναι πολύ μεγάλη η οικονομική διαφορά;

«Το συμβόλαιο μου και η πορεία μου στον ΠΑΟΚ είναι σταθερή και είμαι καλά και εγώ και η οικογένεια μου. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω».

Πώς σου συμπεριφέρονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχω μόνο λόγια εκτίμησης. Νιώθω το ίδιο συναίσθημα που νιώθουν αυτοί για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Νομίζω ότι θα τελειώσεις την καριέρα σου στην Τενερίφη.

«Θέλω να επιστρέψω στην Τενερίφη σε καλή κατάσταση για να την βοηθήσω να πετύχει κάτι και όχι για να αποσυρθώ».

Πολλοί φίλαθλοι στην Ελλάδα, λένε ότι μοιάζεις με τον Γκατούζο. Τι λες για αυτό;

«Είναι μεγάλη τιμή να με συγκρίνουν με έναν τόσο μεγάλο παίκτη, αλλά νομίζω ότι είμαστε διαφορετικοί».

Πως βλέπεις την ελληνική κοινωνία σήμερα; Υπάρχει τόσο μεγάλη αναταραχή και επανάσταση όσο βλέπουμε στις ειδήσεις;

«Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει παντού στον κόσμο. Δυστυχώς σύντομα θα δούμε πολλές χώρες στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα».

Ποιο είναι το όνειρο σου για τον ΠΑΟΚ;

«Το όνειρο μου είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο».

Τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Εμείς δε μπορούμε να σου προσφέρουμε 1 εκατ. ευρώ, όπως οι Ελληνες, αλλά η αγάπη σου δε μπορεί να συγκριθεί;

«Ποτέ δεν απαντάω σε ερώτηση που έχει να κάνει με το συμβόλαιο μου και τα λεφτά που βγάζω. Είναι αλήθεια ότι αγαπάω την Τενερίφη και είναι ότι πιο δυνατό είχα στη ζωή μου, η αγάπη μου αυτή».

Ποιον προπονητή θα ήθελες στον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό ο προπονητής να έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα, που ήταν ο παράγοντας που μας οδήγησε στο Champions League».

Υπάρχουν χούλιγκαν στην Ελλάδα; Π.χ. υπάρχει βία ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με τον αρη;

«Υπάρχει φανατισμός, κάτι που αρέσει στους παίκτες και μας κάνει πιο... παίκτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό για αυτό και εγώ εκτιμώ αυτήν την αγάπη».

Η άποψη σου για τον Παπάζογλου;

«Μαζί με την ομάδα μπορεί να πάει καλά».

Διαβάστε ακόμη...