Τσιρίλο: " Μπορούμε τον τίτλο φέτος"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τους δύο υποψήφιους διαδόχους του Σάντος και τη  χαμένη ευκαιρία της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος
Τσιρίλο: " Μπορούμε τον τίτλο φέτος"
Ο Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται από χτες  Πέμπτη  στην Ιταλία κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα. Στην γειτονική χώρα  θα παραμείνει μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, για να αρχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τους δύο υποψήφιους διαδόχους του Σάντος, για τους Ιταλούς προπονητές, για την χαμένη ευκαιρία για κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις... διακοπές του.

Αρχικά είπε: "Έφτασα στην Ιταλία θα μείνω μια εβδομάδα και μετά θα επιστρέψω στην Ελλάδα για διακοπές".

Όσον αφορά το προφίλ των Μπερέτα και Νοβελίνο δήλωσε: "Πρόκειται για δύο πολύ έμπειρους προπονητές. Ο Νοβελίνο ίσως λίγο περισσότερο αλλά και ο Μπερέτα είναι πολύ έμπειρος. Ίσως δεν χρειάζεται να βοηθήσω στις επαφές, γιατί ο Βρύζας μιλάει τα ιταλικά έπαιξε και στην Ιταλία, οπότε ξέρει τι γίνεται".

Μιλωντας για τους Ιταλούς προπονητές τόνισε: "Οι Ιταλοί προπονητές είναι γνωστό ότι βασίζονται στην άμυνα. Παρόλα αυτά έχουν βγει πολλοί μεγάλοι προπονητές, όπως παράδειγμα ο Λίπι και ο Αντσελότι".

Για την  ευκαιρία της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, που όμως πήγε χαμένη, είπε: "Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, κερδίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μας και εγώ προσωπικά το πίστευα πολύ. Μετά δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κερδίσαμε την αναγνώριση. Τον τίτλο μπορούμε να τον κατακτήσουμε και την επόμενη χρονιά".

Διαβάστε ακόμη...