«Εξυπηρετεί συμφέροντα η ΕΠΟ»

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και αναφέρθηκε στον ορισμό-σκάνδαλο των ημερομηνιών των ημιτελικών του Κυπέλλου και την αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
«Εξυπηρετεί συμφέροντα η ΕΠΟ»

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο Αθλητικό Metropolis:

«Εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου γιατί ήταν η μόνη κενή ημερομηνία. Αυτό συζητούσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα με την ΕΠΟ και προς τα εκεί έκλειναν τα πράγματα. Η πρώτη αντίδραση εκ μέρους της ΕΠΟ ήρθε χθες το πρωί που μας είπαν ότι λόγω του επαναληπτικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για λόγους ξεκούρασης του Ολυμπιακού ο ημιτελικός θα μπορούσε να γίνει άλλη ημερομηνία».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει δόλος στην απόφαση της ΕΠΟ: «Υπάρχει ενδεχόμενος δόλος σε αυτήν την ιστορία. Δεν πήραμε απάντηση για ποιο λόγο να μην γίνει στς 12 Μαρτίου ο πρώτος ημιτελικός ακόμη και χθες. Το ότι θέλει να ξεκουραστεί ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μας απασχολεί. Η κατάσταση είναι το λιγότερο κωμικοτραγική. Είναι πολύ απλό να κάνεις έναν προγραμματισμό. Αν μπείτε στο σάιτ της UEFA θα δείτε ότι έχουν οριστεί οι ημερομηνίες των αγώνων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν ο προγραμματισμός γίνεται μια εβδομάδα πριν την πιθανή ημερομηνία όλοι καταλαβαίνουν ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα».

Για την δικαιολογία περί διευκόλυνσης του Ολυμπιακού για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου που χρησιμοποίησε η ΕΠΟ: «Δε νομίζω να έλαβε υπόψη η ΕΠΟ το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου όταν όριζε την εκδίκαση της υπόθεσης Δώνη την περασμένη Πέμπτη, ημέρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Μπενφίκα. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση της ΕΠΟ εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το αναφέραμε και στην χθεσινή ανακοίνωση αυτό. Ανεξαρτήτως τιμωρίας ή μη του Ολυμπιακού από τα γεγονότα στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ είναι το θύμα και η διοίκηση με τον μεγαλομέτοχο εξετάζουν πως θα αντιδράσουν πιο δυναμικά».

Διαβάστε ακόμη...