"Θέμα ημερών"

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή του  ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!
"Θέμα ημερών"
Σε συνέντευξη του στα ΣΠΟΡ του Βορρά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!

-Δημήτρη, πάρα πολλοί περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, από τις πληροφορίες που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Ακούς, διαβάζεις, ενημερώνεσαι. Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο επ’ αυτού;

-«Έχει δοθεί μία έκταση την οποία, εγώ προσωπικά, δεν ήθελα να έχει αυτό το μέγεθος. Και να πάρει μία τόσο μεγάλη έκταση γενικά. Ούτε σε εμένα δεν αρέσει, ούτε στον κόσμο που μπορεί να τον έχει κουράσει, αλλά είναι θέμα ημερών να τελειώσει και αυτό».

- Πώς υποδέχεσαι το γεγονός ότι πάρα πολλοί φίλαθλοι θέλουν να επιστρέψεις στην Τούμπα;

-«Είναι φυσιολογικό, γιατί αγαπάνε την ομάδα και η ομάδα πηγαίνει μπροστά όταν υπάρχει ενωτικό κλίμα και όχι αντιπαραθέσεις. Αυτό είναι το σωστό, για να λειτουργεί μία μεγάλη ομάδα και αυτό είναι το καλύτερο».

- Σε όσους έχουν αντίρρηση με την επιστροφή σου θέλεις να πεις κάτι;

-«Σεβαστό. Είναι φυσιολογικό. Έχω πει κατά καιρούς πολλά, αν έρθει εκείνη η ώρα (εννοεί της επιστροφής) θα πούμε περισσότερα και μια και καλή να τελειώνει κι αυτό το κομμάτι».

«ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»

- Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας συνεχίζεται. Πώς είναι η εμπειρία της προετοιμασίας και τα συναισθήματα ενόψει του Μουντιάλ;

-«Είναι ένα όμορφο ταξίδι. Είμαστε εδώ, στο πρώτο στάδιο, υπάρχει ευχάριστο κλίμα όσον αφορά τις γηπεδικές συνθήκες και το ξενοδοχείο. Είμαστε πολύ καλά, αρκετά ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Δεν μπορείς να πας σε μια τέτοια διοργάνωση και να μην είσαι αισιόδοξος. Ελπίζουμε για κάτι καλό».

-Πώς αισθάνεσαι για το γεγονός ότι θα βρεθείς σ’ ένα Μουντιάλ, μια τέτοια διοργάνωση που είναι πολύ υψηλού επιπέδου;

-«Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας είναι το ενωτικό κλίμα και το πώς θα πρέπει να κερδίζει η ομάδα. Ύστερα από 16 χρόνια παίζουμε στο Μουντιάλ. Ο καθένας ξεχωριστά θέλει να παίζει στην 11αδα, αλλά, όπως είπα, πάνω απ’ όλα προέχει η ομάδα».

- Πιστεύεις ότι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι ή και από την απόδοσή σας θα κριθούν πολλά;

-«Μεγάλο φαβορί είναι η Αργεντινή κατά τη δική μου γνώμη και την άποψη των περισσοτέρων. Από κει και πέρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τις άλλες ομάδες. Θα παίξουν πολλά ρόλο, σίγουρα και η τύχη ή η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα. Ελπίζω κι εύχομαι η τύχη να είναι με το δικό μας το μέρος».

Διαβάστε ακόμη...