«Να το θαυμάσει όλος ο κόσμος»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας και μίλησε για τον τεράστιο πανό που θα σηκωθεί στην Τούμπα, στο παιχνίδι με την Μπενφίκα το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.
«Να το θαυμάσει όλος ο κόσμος»!

Μεταξύ άλλων τόνισε πως το κόστος του ήταν μεγάλο και πως χρειάστηκαν τουλάχιστον δύο χρόνια για να ετοιμαστεί!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Φίλιος στον ARENA Fm 89.4:

Για το εντυπωσιακό πανό: "Δεν είναι το παλιό πανό, έχει γίνει εξαρχής καινούριο. Το παλιό είχε υποστεί ζημιές και αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα καινούριο. Την Πέμπτη θα βγούνε και κάποια άλλα, όχι όμως η φανέλα γιατί θέλουμε να επικεντρωθούμε στο μεγάλο πανό. Η ουσία είναι να το χαρεί ο λαός του ΠΑΟΚ και να το θαυμάσει όλος ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε οικονομική ανάλυση αλλά κόστισε αρκετά ευρώ. Θα έχουμε τον κόσμο του συνδέσμου παρατεταγμένο στις θύρες 5-6 ώστε να το κρατάνε σωστά για να μην σκιστεί. Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι να το κρατήσει όσο πιο πολύ μπορεί για να το χαρεί όποιος το βλέπει από απέναντι. Θα δοθεί σύνθημα και θα κρατήσουμε ψηλά όπως έχει γίνει παλαιότερα και με την φανέλα. Ασχοληθήκαμε τουλάχιστον δύο χρόνια για το πανό αυτό. Έπρεπε να βρούμε πανιά, να ενωθούνε, να κουβαληθεί και άλλα πολλά. Χρειάστηκε υπομονή και χρόνος και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Το βάρος του είναι πολλοί τόνοι. Θα μεταφερθεί με φορτηγό και από πίσω θα είναι μέλη του συνδέσμου. Βέβαια δεν θα χρειαστεί να βγει σε πολλά παιχνίδια καθώς η μετακίνηση του δεν είναι εύκολη. Μπορεί να ξαναβγεί του χρόνου ξανά".

Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα: "Ευχόμαστε να κερδίσει η ομάδα. Τον τελευταίο καιρό δεν έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζουμε όλοι οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και ήρθε η ώρα και οι παίκτες να παίξουν μπάλα".

Διαβάστε ακόμη...