"Μεγάλη η αφοσίωση του κόσμου στην ομάδα"

Ο Ντάνι Χούσεν παραχώρησε δηλώσεις σε ολλανδική ιστοσελίδα για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, μένοντας εντυπωσιασμένος με την αφοσίωση που δείχνει ο κόσμος του "Δικεφάλου".
"Μεγάλη η αφοσίωση του κόσμου στην ομάδα"

Τα όσα είπε στο v-bal.nl:

Για τον κόσμο: "Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ ποθούν έναν τίτλο οι οπαδοί μας. Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι δείχνουν τόσο μεγάλη αφοσίωση στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνηθίσει έτσι στον Άγιαξ".

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργουν οι οπαδοι: "Έμεινα άφωνος όταν είδα τους οπαδούς μας να χορεύουν και να τραγουδούν κρατώντας πυρσούς στα χέρια! Στο Άμστερνταμ Αρίνα δεν περιμένεις να δεις κάτι τέτοιο".

Για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα: "Οι βεράντες από τα μαγαζιά είναι συνήθως γεμάτες σχεδόν όλη την ημέρα. Πού είναι η κρίση; Πρόσφατα πήγα σε ένα εστιατόριο και έπρεπε να ανοίξει για μας νωρίτερα. Οι Έλληνες τρώνε βραδινό μετά τις εννιά, αλλά εμένα το στομάχι μου γουργουρίζει από τις έξι".

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων στην Ελλάδα: "Ο σύλλογος έχει έναν πλούσιο ιδιοκτήτη, όλα είναι καλά οργανωμένα. Οι μικρότερες ομάδες είναι αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα".

 

Διαβάστε ακόμη...