"Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Ο Δημήτρης Κωνσταντιδής με αφορμή το δανεισμό του στον Αιγινιακό, παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως ελπίζει να πάνε όλα καλά για να γυρίσει το καλοκαίρι δυνατότερος στον ΠΑΟΚ.
"Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Ο προπονητής μου είπε ότι θα είναι καλύτερα να πάω για έξι μήνες δανεικός, να πάρω παιχνίδια και να γυρίσω το καλοκαίρι πιο δυνατός για να μπορέσω να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά λέγαμε για ομάδα της Σούπερ Λιγκ, αλλά πλέον δεν υπήρχε χρόνος, ούτε κάποια καλή πρόταση και αποφασίσαμε να πάω στον Αιγινιακό. Δεν έχω ξαναπαίξει στην Β' εθνική, είμαι πολύ αισιόδοξος και πολύ χαρούμενος, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσω πιο δυνατός. Είμαι εφτά χρόνια στον ΠΑΟΚ, είναι η γνωστή η αγάπη μου και ήταν δύσκολο για μένα να ξυπνήσω το πρωί και να μην βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Όταν πας από την Α εθνική στην Β είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και σίγουρα μένει μια πικρία. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Για τον Στέλιο Κίτσιου: «Δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δίκαια κρατάει την θέση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από πέρσι, αυτό μπορούνε να το καταλάβουν όλοι. Παίκτες όπως ο Μαντούρο και ο Μάρτενς θα κάνουν την διαφορά, είναι ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε ανάγκη η ομάδα. Από εκεί και πέρα θέλει χρόνο και υπομονή, δεν γίνεται από την μία χρονιά στην άλλη να πας για πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ έχω γνωρίσει ανθρώπους οι οποίοι με έχουν βοηθήσει πολύ, έχω δημιουργήσει μια προσωπικότητα και το χρωστάω σε αυτούς. Θα μου λείψουν οι φίλου μου, όπως ο Κλάους που είναι κολλητός μου. Έχουμε τρομερές σχέσεις, είμαστε κάθε μέρα μαζί».

Για τον Στέφενς: «Εντάξει του αρέσει η πειθαρχία, όχι όμως και έτσι πως τον παρουσιάζουνε. Είναι άνετος με τους παίκτες, του αρέσει να παίρνει το μάξιμουμ από αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...