Γκαρσία: "Άλλαξα για τον κόσμο..."

Δείτε σε video τη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Pablo Garcia στο ΣΚΑΪ .
Γκαρσία: "Άλλαξα για τον κόσμο..."
Δείτε σε video τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Pablo Garcia στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Γκολ χωρίς σύνορα" .

For Better View Click Here
Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός άσος της ομάδας μας:

Για το ξέσπασμα του στο "Καραϊσκάκη" μετά το διπλό του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού: "Η άνανδρη επίθεση στον Γιασέρ με πόνεσε πολύ. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, ενώ και ο θρίαμβος ήταν πολύ μεγάλος. Όλα αυτά μαζεμένα ήταν που με οδήγησαν στο ξέσπασμα. Και ακόμη η θέληση της ομάδας να δείξει ότι μπορεί να κερδίζει παντού. Το δείξαμε και ξεσπάσαμε. Ένα πράγμα μένει στο μυαλό όλων, η υποδοχή στο αεροδρόμιο. Είναι πολύ καλό συναίσθημα να βλέπεις την χαρά και την ευγνωμοσύνη του κόσμου για σένα, χαραγμένη στα πρόσωπα όλων."

Για τους  αγώνες που περιμένουν το "Δικέφαλο" στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να την κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Από κει και πέρα με πίστη και καρδιά μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Ειδικά, αν παίξουμε μέσα στο γήπεδο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα."

Για τη συνταγή κατάκτησης του τίτλου στην καινούρια  σαιζόν: "Ήμασταν πολύ κοντά στον τίτλο. Το ματς με τον Άρη ήταν καθοριστικό. Ο διαιτητής επηρέασε αρκετά το αποτέλεσμα. Βέβαια και εμείς χάσαμε παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε σκληρή άμυνα, όπως κάνουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που θα βάλει πολλά γκολ, αλλά αν συνεχίζουμε την καλή άμυνα, μπορούμε να το πάρουμε."

Για το τι λέει στους συμπατριώτες του, σχετικά με  το ελληνικό πρωτάθλημα: "Υπάρχουν Ουρουγουανοί που έχουν παίξει στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο γνωστό όσο τα υπόλοιπα της Ευρώπης, το ιταλικό και το ισπανικό. Νομίζω, όμως, ότι μπορείς να παίξεις. Ο κόσμος παθιάζεται με τις ομάδες του και για αυτό θα συνιστούσα στους συμπατριώτες μου να έρθουν στην Ελλάδα να παίξουν. Έτσι θα έχω και περισσότερους φίλους δίπλα μου."

Για το αν φέτος αποδείχθηκε πως είχε δημιουργηθεί λάνθασμένη εικόνα για αυτόν κατά την περσινή χρονιά: "Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αγαπάει όπως είμαι, για αυτό που είμαι. Προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη μόνο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα η ομάδα μου να αγωνίζεται με δέκα παίκτες. Είμαι περήφανος για όσα λένε για εμένα οι οπαδοί μας. Μπορεί να παίζαμε 11 στον αγωνιστικό χώρο, κάποια άλλα παιδιά να έπαιξαν λιγότερο, όμως, όλα τα παιδιά στην ομάδα αξίζουν να ακούν τα λόγια που ακούω εγώ."

Διαβάστε ακόμη...