«Πάμε για την πρόκριση»

Στον "Arena FM 89,4" μίλησε ο Λάμπρος Μπαμπαλιούτας για όλα τα θέματα  του ΠΑΟΚ στο volley.
«Πάμε για την πρόκριση»

Aναλυτικά τα όσα είπε

Για την νίκη με την Μλάντοστ Καστέλα: "Η κροατική ομάδα είχε ψηλά παιδιά αλλά χωρίς εμπειρία και ξέραμε πως άμα κάναμε το παιχνίδι που μπορούσαμε θα είχαμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πράγματι έτσι έγινε αλλά από εκεί και πέρα δε πρέπει να επαναπαυτούμε καθώς κάναμε μονάχα το πρώτο βήμα. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε και να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Κροατία".

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μέσα στη Κροατία για να προκριθεί: "Στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε 3-0. Άμα χάσουμε 3-0 ή 3-1 τότε οι αντίπαλοι μάς ισοφαρίζουν στις νίκες και πάμε σε χρυσό σετ. Με δύο σετ ή με δική μας νίκη προκρινόμαστε".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε κάθε βδομάδα να διορθώνουμε τα λάθη μας, δουλεύοντας πάνω σε βίντεο. Υπάρχουν δυνατότητες στην ομάδα, αρκεί να δουλεύουμε συνεχώς και να βελτιωνόμαστε".

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε καλά με μια νίκη μέσα στο Αιγίνιο. Στη συνέχεια χάσαμε από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που άλλες εκατό φορές να το παίζαμε δε χάναμε. Προηγηθήκαμε 2-0 και στο τέταρτο σετ είχαμε και πολύ μεγάλη διαφορά. Έγιναν κάποια λάθη και σε συνδυασμό με τις συγκυρίες χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε μπροστά τον επόμενο αγώνα".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Η Σύρος έχει ενισχυθεί πολύ ενώ περιμέναμε καλύτερο τον Παμβοχαϊκό. Επιπλέον δε περιμέναμε τόσο δυνατή την Κηφισιά και την Αλεξανδρούπολη. Η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει τον καθένα, γεγονός που κάνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι σε κάθε αγωνιστική θα έχουμε εκπλήξεις και πως όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα έχουμε και καλύτερο θέαμα".

Διαβάστε ακόμη...