«Τώρα συγκέντρωση στο πρωτάθλημα»

Το παιχνίδι με τη Σάλκε ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στην επόμενη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ.
«Τώρα συγκέντρωση στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο «Novasports.gr»:

Για την αναμέτρηση με τη Σάλκε: «Πήγαμε για αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Σάλκε αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου και πρέπει να είμαστε αρκετά επαγγελματίες για να γυρίσουμε τον διακόπτη στη λογική της Σούπερ Λιγκ, να προετοιμαστούμε και να μιλήσουμε για το παιχνίδι της Λίγκας».

Για το επερχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα: «Δουλεύουμε πολύ με τους παίκτες για το πώς απ' το ένα ματς πάμε στο επόμενο. Το παιχνίδι με τη Σάλκε έχει τελειώσει και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και μετά άλλο ένα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε στόχο ξεχωριστά».

Για τις δυνατότητες της ομάδας: «Εχουμε μια μεγάλη ομάδα, με ποιότητα και πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες είναι περισσότερο έτοιμοι. Τους χρειαζόμαστε όλους, είμαστε λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι με τη Σάλκε και θα δούμε ποιοι είναι περισσότερο έτοιμοι για την επόμενη αναμέτρηση».

Για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σάλκε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο περιμένουν τέτοια παιχνίδια με ανυπομονησία. Ηταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που δώσαμε στη Γερμανία όπως και αυτό που έρχεται, είναι κρίμα που ο κόσμος δε θα δώσει το 'παρών' αλλά αυτό το γνωρίζουμε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας».

Διαβάστε ακόμη...