"Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που άρχισε, στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε, αλλά και στο πώς βλέπει τις άλλες ελληνικές ομάδες.
"Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή "Super Ball":

Αρχικά μίλησε για τα παιχνίδια με τη Σάλκε: "Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε πως οι  πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Θα παίξουμε σε ένα καταπληκτικό γήπεδο. Πάμε να δώσουμε μια δύσκολη μάχη".

Για την παρουσία του Στέφενς στην ομάδα σχολίασε: "Για τον Στέφενς μιλάει η καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι γίνεται καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ φέτος".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος: "Η ομάδα θέλει χρόνο για να δεθεί. Ο Στοχ ήρθε στον ΠΑΟΚ πριν από δέκα μέρες. Είναι καλός παίκτης και για μένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με την Ξάνθη. Θέλουμε χρόνο για να δέσει η ομάδα. Με τις μεταγραφές που κάναμε και με τον Βιτόρ, τον Λούκας που δεν έχει δείξει ακόμη το 30% των δυνατοτήτων του, τον Τζιόλη και τον Σπυρόπουλο που είναι σπουδαίες μεταγραφές και δουλεύουν για την ομάδα θα πάμε καλά. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια δεύτερη ευκαιρία μετά τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από την ΟΥΕΦΑ: "Είναι σίγουρα για εμάς μια δεύτερη ευκαιρία. Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει να παίξει η ομάδα στους ομίλους του Champions League. H Σαλκε είναι δύσκολος αντίπαλος. Το ότι έχασε με 4-0 δεν μου λέει κάτι. Είναι δυνατή ομάδα. Εμείς θα πάμε εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο. Ασφαλώς  θα είναι μια τεράστια επιτυχία αν περάσουμε. Τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό, απάντησε: "Είναι θετικό το ότι επέστρεψε στη Λεωφόρο. Εγώ δεν έπαιξα εκεί ως γηπεδούχος όταν αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως είναι κάτι που θα του δώσει ώθηση".

Όσο για το νέο πρωτάθλημα...: "Ευχή μου να πάνε όλα καλά στο πρωτάθλημα. Να μην έχουμε βία, να μην έχουμε τραυματισμούς σοβαρούς, να κυλήσουν όλα ομαλά και φυσικά να πάμε στο τέλος ως Εθνική στην Βραζιλία".

Για το αν με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να χτυπήσει τίτλο ο ΠΑΟΚ, είπε: "Για τα παιχνίδια με τη Σάλκε έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνουμε να ενισχυθούμε. Οι μεταγραφές δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ όμως μπορεί να πάρει τίτλο. Αλλά κάθε ποιοτική μεταγραφή είναι καλοδεχούμενη. Σε όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Αλλά δεν πρέπει να απαξιώνουμε τους παίκτες που έχουμε. Δεν γίνεται να λες ότι ένας παίκτης δεν είναι καλός αλλά να μην έχει πάρει ευκαιρίες. Εύκολα βγάζουμε αποτυχημένους κάποιους".

Για τον Ολυμπιακό, ανέφερε: "Έχει πάρει περισσότερους παίκτες από εμάς άρα θέλει περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί η ομάδα. Στο γήπεδο θα φανεί. Να γίνει ένα πρωτάθλημα που οι διαιτητές θα παίζουν 50-50 και αυτό λείπει από τη χώρα μας και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι με κοροϊδέψουν. Αυτή είναι η αλήθεια. Να παιχθεί στο γήπεδο το πρωτάθλημα και ο καλύτερος να το κερδίσει. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από το γήπεδο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Επίσης δεν είδαμε οπαδούς των δυο ομάδων σε κανένα γήπεδο".

Για την ΑΕΚ που δεν θα συμμετέχει στην φετινή Syper League: "Είναι μεγάλο πλήγμα που δεν είναι στην Super League. Και ο Ηρακλής που λείπει είναι πλήγμα. Πρέπει να έχουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να λειτουργεί ωραία. Nα υπάρχουν και δυνατές ομάδες από την επαρχία".

Διαβάστε ακόμη...