"Τα πήγαμε αρκετά καλά ..."

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, ο Γιάννης Σκόνδρας, σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα που τώρα χτίζεται. 
"Τα πήγαμε αρκετά καλά ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε μιλώντας στον φακό του paokfc.gr:

Αρχικά δήλωσε για το παιχνίδι: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε από την αρχή πως είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, από εκεί και πέρα σίγουρα εμείς θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη, έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλές μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, νομίζω η ομάδα σιγά σιγά θα στρώνει".

Για τους καινούριους συμπαίκτες του σημείωσε: "Με τους συμπαίκτες μου γνωρίστηκα από την πρώτη στιγμή και νομίζω σιγά σιγά θα πάμε ακόμη καλύτερα".

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είναι μια νέα ομάδα, τώρα αρχίζει με πολλούς νέους παίκτες. Έχει ένα κορμό από πέρσι αλλά με τις μέρες και με τα φιλικά θα δείξει βελτίωση. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα".

Σε ερώτηση αν ο Στέφενς τους είπε κάτι ιδιαίτερο για αυτό το παιχνίδι απάντησε: "Δεν μάς είπε κάτι συγκεκριμένα. Δουλεύουμε αυτά που μάς είπε στις προπονήσεις και τα βγάζουμε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάναμε φάσεις, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά διαστήματα και σιγά σιγά θα βγάλουμε και άλλα πράματα από αυτά που μάς λέει ο κ. Στέφενς και τα οποία όταν θα λυθούν τα πόδια θα βγαίνουν πιο εύκολα στο γήπεδο".

Για τον διαφορετικό τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα είπε: "Δεν ήταν διαφορετικές οι εντολές, είναι οτ ρόπος παιχνιδιού που επιλέξαμε σε κάθε ημίχρονο. Από εκεί και πέρα όπως σάς είπα υπάρχει πολλή κούραση, όλα τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα, όταν στα επόμενα φιλικά θα είμαστε πιο ξεκούραστοι πιστεύω πως θα φανούν κι άλλα πράματα μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση αν θα σήμαινε κάτι μια νίκη επί της Ανζί, δήλωσε: "Δεν θα σήμαινε τίποτε, ένα φιλικό ήταν, σίγουρα θα μάς ανέβαζε την ψυχολογία αλλά από εκεί και πέρα δεν λέει κάτι, είναι φιλικά προετοιμασίας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να περάσουμε τα προκριματικά του Champions League"

Τέλος για τον αφήνει κάτι θετικό ή αρνητικό το σημερινό φιλικό υπογράμμισε: "Σίγουρα όταν δεν χάνεις είναι θετικό. Από εκεί και πέρα και η εμφάνιση είναι θετική, γιατί όπως σάς είπα υπάρχει κούραση και νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά"...

Διαβάστε ακόμη...