«Κάνει τρομερή δουλειά ο Στέφενς»

Ο Χρήστος Ιντζίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στον Πλατανιά, αλλά και τη νέα σεζόν με τον Χουμπ Στέφενς στο «τιμόνι» του Δικεφάλου του Βορρά.
«Κάνει τρομερή δουλειά ο Στέφενς»

Τα όσα είπε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

«Όλα είναι μια χαρά στον Πλατανιά, όπως τα είχα ακούσει. Ήθελα να πάρω περισσότερο χρόνο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει πάρει ποιοτικούς παίκτες κι εγώ ήθελα να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θα βοηθήσει την καριέρα μου και θα δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μίλησα και με τον Αποστόλη τον Γιάννου, μου είπε τα καλύτερα για τον Πλατανιά. Στόχος μου είναι να κάνω πολλά παιχνίδια με την ομάδα και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας γρήγορα».

Για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει πολύ καλά στα προκριματικά, αλλά και στο πρωτάθλημα. Έχει φέρει ποιοτικούς παίκτες, θα φέρει κι άλλους. Όλοι ξέρουν ότι ο Στέφενς είναι καλός προπονητής, είχε φτάσει τη Σάλκε στους «τέσσερις». Ο Στέφενς κάνει τρομερή δουλειά, αυτό που έχουν πει τα παιδιά με τα οποία μίλησα. Για να πετύχεις κάποιους στόχους θέλει σκληρή δουλειά».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει το πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρέπει να χτυπάει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι και φέτος θα το κάνει με αξιώσεις. Θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το αν εδικαιούτο περισσότερες ευκαιρίες:

«Έδειξα κάποια πράγματα, θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες πέρυσι. Πήρα και πολλά πράγματα από κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα ο Κατσουράνης. Πήρα πολλά από αυτόν και γηπεδικά και στον τρόπο σκέψης».

Τέλος, για το τι έφταιξε και έφυγε ο Δώνης:

«Η ομάδα πήγε καλά, κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση, υπήρχαν άλλα προβλήματα όμως που δεν τα ήξερα και δεν είχαν να κάνουν με το αγωνιστικό».

Διαβάστε ακόμη...