"Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο ..."

Ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αποθεώθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου, ο Λίνο, μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε για την καινούρια χρονιά που ήδη ξεκίνησε ...
"Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο ..."

Αναφερόμενος σε όσα έγιναν σήμερα είπε: "Χάρηκα γιατί βλέπω ξανά τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας. Από πλευράς μας θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε αυτή η χρονιά να πετύχει τους στόχους της και να κατακτήσει πράγματα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του ΠΑΟΚ".

Σχολιάζοντας την παρουσία του Γκαρσία υπογράμμισε: "Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος γιατί αναγνωρίστηκε η προσφορά του Πάμπλο στην ομάδα. Είμαστε πέντε χρόνια συμπαίκτες στην ομάδα και κάνουμε το καλύτερο για αυτήν. Αυτό που μάς λείπει είναι ένας τίτλος".

Όσο για την παρουσία του Στέφενς δήλωσε: "Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει δουλέψει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι ένας προπονητής που σέβεται τους παίκτες και μπορεί να παίρνει από εμάς το περισσότερο που μπορεί".

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει και για μια ακόμη χρονιά εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα, είπε: "Ναι θα μείνω"...

Διαβάστε ακόμη...