Σάντος: "Η εξέλιξή μας είναι ανοδική"

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Π.Α.Ο.Κ.
Σάντος: "Η εξέλιξή μας είναι ανοδική"
Για την μέχρι τώρα πορεία του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για την συνέχεια, μίλησε ο τεχνικός του "δικέφαλου του Βορρά" Φερνάντο Σάντος στον sport103 FM, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής είπε:

Για τις εντυπώσεις που του αφήνει το κλείσιμο του 2009:

"Στους πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 μας αφήνουν μια γεύση θετική αλλά όχι εξαιρετική. Αυτό γιατί έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε πολλά παραπάνω. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ακόμη έχουμε κάνει μία εξαιρετική σεζόν.
Ξέραμε και είχαμε σε γνώση μας ότι η φετινή σεζόν θα ήταν διαφορετική από την περυσινή. Αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία πιο νωρίς και να φθάσουμε σε ένα επίπεδο καλύτερο των ποδοσφαιριστών μας από πέρυσι λόγω των υποχρεώσεών μας για τα προκριματικά του Europa League. Μας επηρέασε όμως το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας όπως οι Βιτόλο και Βιεϊρίνια ενσωματώθηκαν όταν έφθαναν οι επίσημοι μας αγώνες".

Για την πορεία της ομάδας του:

"Η εξέλιξή μας είναι ανοδική"

Για το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (σ.σ. 28/11) κόντρα στην ΑΕΚ:

"Για μένα είναι μεγάλη η λύπη ότι δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ γιατί πίστευα σε αυτήν την νίκη και ότι η ομάδα μου ήταν έτοιμη για να τα καταφέρει. Αυτό το παιχνίδι όμως το έχουμε αφήσει πίσω μας και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τη Λάρισα για να μην επιτρέψουμε να ανοίξει η ψαλίδα από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ώστε στον β' γύρο να καλύψουμε την διαφορά και αν είναι δυνατό να τους φτάσουμε".

Για το αν θεωρεί ότι θα κάνουνε καλά Χριστούγεννα οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.:

"Είναι κάτι που το εύχομαι για μένα και τους ποδοσφαιριστές μου. θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους δώσουμε καλά Χριστούγεννα από οικογενειακής πλευράς αλλά και από αθλητικής".

Για την συνεργασία του με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο από ποδοσφαιριστή σε τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.:

"Είναι μια συνεργασία αρκετά καλή μέχρι αυτήν την στιγμή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας έχει καταλάβει ότι είναι εντελώς διαφορετική η θέση του και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Έχει πολλά ακόμη να μάθει αλλά δείχνει διάθεση. Είναι ένας ακόμη άνθρωπος για να βοηθήσει το έργο το δικό μου και του Ζήση Βρύζα".

Για το αν βρεθούν Ελλάδα και Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής:

"Μισό μισό".

Διαβάστε ακόμη...