"Συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος"

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης, με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με τα Γιάννενα και την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα ως αντίπαλος μετά από 10 χρόνια.
"Συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος"
Τα όσα είπε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας μας στο "Libero 107,4":

Για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου, υποστήριξε: «Σε γενικές γραμμές η μόνη αποτυχία ήταν ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πάει στον τελικό αποκλείοντας τον Ατρόμητο. Στην Ευρώπη η ομάδα έκανε μεγάλη πορεία και φέτος και πέρυσι, έκανε ιστορικές νίκες και πήρε ιστορικές προκρίσεις. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής βαδίζει σωστά και έχει την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια να ανέβει ακόμη ψηλότερα και στα play-off να μπορέσει να κερδίσει την έξοδο στο Champions League».

Για το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει εκτός έδρας αλλά δεν τα καταφέρνει καλά μέσα στην Τούμπα, σχολίασε: «Τα παιχνίδια δεν έχουν όλα την ίδια οντότητα και την ίδια ψυχολογία για τους παίκτες, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επισης έπαιξε ρόλο ότι η ομάδα δεν είχε φέτος μια σταθερή ενδεκάδα, γίνεται μία σταδιακή ανανέωση στην ομάδα και δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αυτό φέρνει μία αστάθεια στην ομάδα και νομίζω ότι σε αυτό οφείλεται περισσότερο. Εκτός έδρας πάντως ο ΠΑΟΚ πάντα έπαιζε διαφορετικά και αυτό έφερνε αποτέλεσμα και φέτος γίνεται το ίδιο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Γιάννενα , είπε: «Η ομάδα θα έχει και πάλι απουσίες και πάλι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, έμειναν 4 αγωνιστικές και ο ΠΑΟΚ θέλει τέσσερις νίκες, πρέπει λοιπόν να το πάρει αυτό το παιχνίδι. Όποιος και να παίξει στην ομάδαο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Τα Γιάννενα θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια για τον βαθμό, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στον αγώνα».

Τέλος για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες ενώ ήταν και βοηθός του για 1 χρόνο παλαιότερα, ανέφερε: «Ο Άγγελος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να το παραβλέψει αυτό και δεν μπορεί να μην τον επηρεάσει αυτό. Σίγουρα θα κοιτάξει το καλύτερο για την ομάδα του, αλλά τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν. Σίγουρα ξέρει καλά τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και αυτό θα τον βοηθήσει. Έξω από το γήπεδο θα δώσει συμβουλές στους παίκτες του και θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του, γιατί είναι επαγγελματίες. Αλλά εμείς οι παλιοί που έχουμε ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές σε αυτό το γήπεδο, σε οποιοδήποτε περίπτωση, όποτε μπαίνουμε στο ναό, μας πιάνει κάτι συναισθηματικό, το έχει και ο Αγγελος αυτό το συναίσθημα και νομίζω θα το αισθανθεί στο γήπεδο. Είχα συνεργαστεί μαζί του για 1 χρόνο όταν ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είχαμε κάνει τότε το ανεπανάληπτο σερί νικών, όταν ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά και τελικά βγήκαμε στην Ευρώπη».

 

Διαβάστε ακόμη...