"Επιστροφή και καθιέρωση στον ΠΑΟΚ"

Ο Αστέριος Γιακουμής, σε συνέντευξή του μετά την φοβερή εμφάνιση που έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, μίλησε για το όνειρο της επιστροφής του στην Τούμπα και την καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ.
"Επιστροφή και καθιέρωση στον ΠΑΟΚ"

Τα όσα είπε ο 23χρονος πορτιέρο στο "OnSports.gr":

Για τα πέναλτι που απέκρουσε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ανέφερε: "Για να είμαι ειλικρινής μπαίνοντας στο παιχνίδι ήμουνα σίγουρος ότι θα καταφέρω να αποκρούσω το πρώτο πέναλτι. Το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε. Για το δεύτερο πέναλτι αρχικά σκέφτηκα να μείνω όρθιος, αφού περίμενα ότι ο αντίπαλος θα επιχειρήσει σκαφτό πλασέ, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη, έπεσα αριστερά και στάθηκα τυχερός. Δύο κολλητές αποκρούσεις πέναλτι μέσα σε δύο λεπτά, είναι κάτι που ουδέποτε περίμενα πως μπορεί να μου συμβεί".

Για την ικανοποίηση που του έδωσε αυτή η εμφάνιση, σημείωσε: "Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου έδωσαν συγχαρητήρια το ίδιο και κάποιος από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Το ιδανικό πάντως θα ήταν να κατάφερνε να πάρει η ομάδα μου τους τρεις βαθμούς, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τέτοιες εμφανίσεις μου δίνουν αυτοπεποίθηση και φτιάχνουν την ψυχολογία μου".

Για τους στόχους του, τόνισε: "Δεν το κρύβω πως στόχος μου είναι η επιστροφή και καθιέρωση στον ΠΑΟΚ. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά με το κεφάλι κάτω. Το ταλέντο θα πρέπει να συμβαδίζει με την αγάπη για αυτό που κάνεις και την προσήλωση στους στόχους που έχεις θέσει".

Για την εμπειρία που βιώνει φέτος με τον Αγροτικό Αστέρα, σχολίασε: "Δυστυχώς το επίπεδο δεν είναι το ίδιο καλό με την σεζόν 2009-10. Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν την πλειοψηφία των ΠΑΕ και επηρεάζουν το αγωνιστικό πρόσωπο των ομάδων. Εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα και θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία".

Διαβάστε ακόμη...